tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5826
EURO
34,7975
ALTIN
2.513,17
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Kaspersky, Avrupa’da iki tesis daha açarak yeni Şeffaflık Merkezi formatını tanıttı

Kaspersky, şirketin İtalya ayrıca Hollanda’daki iş ortakları ayrıca müşterileri için güven oluşturmak amacıyla yeni tesisler açtı. Yeni açılan …

Kaspersky, Avrupa’da iki tesis daha açarak yeni Şeffaflık Merkezi formatını tanıttı
28.09.2022 15:06
0
A+
A-

Kaspersky, şirketin İtalya ayrıca Hollanda’daki iş ortakları ayrıca müşterileri için güven oluşturmak amacıyla yeni tesisler açtı. Yeni açılan merkezler, müşterilere ayrıca iş ortaklarına yalnızca en popüler hizmeti, yani Kaspersky’nin mühendislik ayrıca veri işleme uygulamalarına genel bakışı sağlayan yeni bir formatta çalışıyor.

Bu adımın en büyük motivasyonunu, işletmelerin teknoloji sağlayıcılarına güven duyma özelinde artan ilgileri ayrıca BT karar vericilerinin 70’inden fazlasının, kullandıkları BT çözümlerinin bilinen ayrıca güvenilir koşullarda çalıştığına dair sürekli güvenceye sahip olmanın önemini beyan etmesinden geliyor.

Kaspersky Global Transparency Initiative’in (GTI) bir parçası olan yeni merkezler, teknolojinin “kara kutusunu” açarak şirketin çözümlerine yönelik müşteri güvenini artırmayı hedefliyor. GTI’nin 2017’de piyasaya sürülmesiyle Kaspersky, kaynak kodunu harici incelemeye açan ilk siber güvenlik şirketi oldu. Girişim, daha geniş bir topluluğu Kaspersky ürünlerinin, dahili süreçlerinin ayrıca iş operasyonlarının güvenilirliğini doğrulamak ayrıca doğrulatmak için harekete geçirmeyi amaçlıyor.

Yeni Şeffaflık Merkezlerinin açılışı, şirketin müşterileri ayrıca iş ortakları için şeffaflığını ayrıca hesap verebilirliğini artırmaya yönelik bağlılığını yansıtıyor. Utrecht ayrıca Roma’da yeni tesisler ekleyen Kaspersky, artık Madrid ayrıca Zürih’teki merkezleriyle birlikte Avrupa’daki kendi alanında en büyük şeffaflık ağına sahip.

Şirketin Roma ayrıca Utrecht’teki ofislerinde faaliyet gösteren ayrıca Kaspersky iş ortaklarına, müşterilere ayrıca devlet siber güvenlik yetkililerine açık olan merkezler, yalnızca 2018’deki ilk tesisin açılışından bu yana Şeffaflık Merkezi ziyaretçileri tarafınca en çok aranan seçenek olan mavi pist hizmeti veriyor. Mavi pist, Kaspersky’nin mühendislik ayrıca veri işleme uygulamalarına, ürünlerine ayrıca hizmetlerine genel bir bakış sunuyor. Ziyaret sırasında iş ortakları ayrıca müşteriler, Kaspersky uzmanlarından oluşan bir ekip tarafınca karşılanıyor ayrıca şirketin veri işleme uygulamalarıyla Kaspersky çözümlerinin işleyişine dair ilgili tüm soruları kaynak kodu incelemesinin canlı gösterimi eşliğinde yanıtlıyor.

Kaspersky İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Andrey Efremov, şunları söylüyor: “Küresel Şeffaflık Girişimimiz beş yıldır devam ediyor. Bu yolculuk boyunca iş ortaklarımızın ayrıca müşterilerimizin çözümlerimizde ayrıca hizmetlerimizde güveni ayrıca güvenceyi artırmasına yardımcı olacak daha verimli mekanizmaların sürekli arayışı içinde olduk. Şirketin engin deneyimine ayrıca dünya çapındaki işletmelerle olan ilişkilerine dayanan yeni Şeffaflık Merkezlerinin lansmanı, teknolojimizin nasıl çalıştığı ayrıca verilerin nasıl işlendiği özelinde daha fazla şeffaflık sağlamanın ne kadar kritik olduğunu gösteriyor. Kaspersky olarak bu şeffaflığı sağlama taahhüdümüz devam ediyor.”

Son eklenen iki yeni tesisle Kaspersky artık Avrupa, APAC, Kuzey Amerika ayrıca Latin Amerika’da dokuz Şeffaflık Merkezine sahip oldu. Daha önce açılan merkezler, derinlikleri ayrıca gereken teknik beceri düzeyleri bakımından farklılık gösteren kırmızı ayrıca siyah pistler gibi ek inceleme seçenekleri sunuyor. Bunlardan ilki kaynak kodun en kritik bölümlerinin gözden geçirilmesini ayrıca belirli bir işlevin hedefli analizini sağlarken, ikincisi Kaspersky kaynak kodunun en kritik bölümlerinin derin ayrıca kapsamlı incelemesini temsil ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet