tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3833
EURO
35,0293
ALTIN
2.326,93
BIST
9.139,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Kartepe’de Soner Sarıkabadayı Coşturdu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi “Yaz Neşesi” ile Kartepe Belediyesi 6.Uluslararası Unutulmuş Değerler Festivali kapsamında Kartepe’ye gelen sevilen …

Kartepe’de Soner Sarıkabadayı Coşturdu
12.09.2022 10:21
0
A+
A-

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi “Yaz Neşesi” ile Kartepe Belediyesi 6.Uluslararası Unutulmuş Değerler Festivali kapsamında Kartepe’ye gelen sevilen sanatçı Soner Sarıkabadayı şarkılarıyla coşturdu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi “Yaz Neşesi” ile Kartepe Belediyesi 6.Uluslararası Unutulmuş Değerler Festivali kapsamında Kartepe Kent Meydanı’nda sevilen sanatçı Soner Kabadayı rüzgarı esti. Sanatçının şarkılarına eşlik eden Kartepeliler gönüllerince eğlendiler.

BALABAN ÖDÜLLERİ VERDİ

Kartepe Belediyesi 6.Uluslararası Unutulmuş Değerler Festivali’nde Arnavutluk Tiran Kaltersia Halk Dansları gösterisi büyük bir ilgiyle izlenirken, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Balaban, festival alanında çocuklar için düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerini verdi.

YAZ NEŞESİ KARTEPE’DE FİNAL YAPTI

Sevilen sanatçı Soner Kabadayı konserinde Kartepelilere seslenen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal “Bu akşam iki güzelliğin finalini yapıyoruz. Birisi Kartepe Belediyemiz tarafınca düzenlenen Unutulmuş Değerler Festivali, birisini de Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin 12 ilçede düzenlediği “Yaz Neşesi” konserleri. Unutulmuş Değerler Festivali için Kartepe Belediye Başkanımız Av.M.Mustafa Kocaman’a çok teşekkür ediyoruz. Bu yaz konserleri için önümüzde ki yıllarda daha coşkulu devamı için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a bir alkış rica ediyorum” dedi.

KÖKLÜ BİR TARİHE SAHİBİZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Sizlerle birlikte Kartepemizin meydanında olmak çok güzel. Hepiniz festivalimize hoş geldiniz. Buradan bir başka güzel görünüyorsunuz. Türkiyemiz çok köklü bir tarihe ayrıca geleneklerine sahiptir. Bunun şanını ayrıca gururunu yaşıyoruz. Geçmişte ki örf ayrıca adetlerimizi unutmayalım, bunları geçmişten alıp gençlerimizle birlikte geleceğe aktarmak amacıyla bu yıl 6.Uluslararası Unutulmuş Değerler Festivali’ni düzenliyoruz. Sizlerle beraber düzenliyoruz. Buraya geldiğiniz için hepinize gönülden teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

BÜYÜKAKIN’A AYRICA SARIKABADAYI’YA TEŞEKKÜR

Sevilen sanatçı Soner Sarıkabadayı’ya da teşekkür eden Başkan Kocaman “Kartepemize güzellik kattı. Ülkemizin en güzel ilçelerinden biri olan Kartepemize hoşgeldiniz Hemşehrilerim ayrıca ilçem adına size çok teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın’a iletmek istiyorum. Bizi bugün bu güzel gecede buluşturdu. Biz ne desek bizden esirgemiyor. Sizler adına teşekkür ediyorum” dedi.

ÖDÜL – Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Balaban tarafınca gelensek sokak oyunlarında dereceye giren çocuklara ödüllerini verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu