tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3296
EURO
35,0509
ALTIN
2.281,73
BIST
8.994,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kartepe’de Şöhretler Turnuvası Protokolle Başladı

Kartepe Belediyesi’nin desteği ile Kartepe Kulüpler Birliği tarafınca düzenlenen Şöhretler Futbol Turnuvası’nda Kocaeli Valisi Saddar Yavuz …

Kartepe’de Şöhretler Turnuvası Protokolle Başladı
20.07.2022 09:51
0
A+
A-

Kartepe Belediyesi’nin desteği ile Kartepe Kulüpler Birliği tarafınca düzenlenen Şöhretler Futbol Turnuvası’nda Kocaeli Valisi Saddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’da forma giydi.

Kartepe Belediyesi’nin desteği ile Kartepe Kulüpler Birliği tarafınca düzenlenen “Şöhretler Futbol Turnuvası”nda Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman forma giyerek hünerlerini gösterdiler.

22 TAKIM KATILDI

Şöhretler Turnuvası’nda bu yıl 50 yaş üstü kategorisine 8, ilk kez düzenlenecek 40-49 yaş kategorisine ise 14 olmak üzere toplam 22 takım katılıyor. Her iki kategoride takımlar 2 grupta mücadele edecek. 40-49 yaş kategorisinde 7’şerli iki grup oluşturuldu.

GRUPLAR BELLİ OLDU

A grubunda Maşukiye, Acısu, Köseköy, Balaban, Uzuntarla, Arslanbey, Rahmiye, B grubunda ise Uzunçiftlik, Suadiye, Sarımeşe, Eşme, Şirinsulhiye, Derbent ve Nusretiye yer alıyor. 4’er takım adlarını çeyrek finale yazdıracak. 50 yaş üstü kategorisinde ise 4’erli iki grup oluşturuldu. A grubunda Maşukiye, Arslanbey, Nusretiye, Derbent, B grubunda Sarımeşe, Köseköy, Suadiye ve Şirinsulhiye bulunuyor. Gruplarında ilk 2’ye girenler yarı final oynayacak.

SPOR HER YAŞTA YAPILABİLİR

Kartepe Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen Şöhretler Turnuvası’nda Derbent Stadı’nda sahaya çıkan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman hünerlerini sergilerken formda olduklarını gösterdiler. Turnuva hakkında açıklama yapan Başkan Kocaman “Spor her yaşta yapılabilir. Gençlerimize örnek olmak ve sporun ne kadar önemli olduğunu göstermek için bugün sahaya sayın Valimiz ve Sayın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız ile sahadaydık. İnşallah yapılan bu turnuva çok güzel bir şekilde neticelenmesini diliyorum. Buraya gelen herkese ve turnuvada emeği geçenlere teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

KOCAMAN – Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a desteklerinden dolayı Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra tarafınca plaket verildi.

BÜYÜKAKIN – Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’a desteklerinden dolayı Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra tarafınca plaket verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu