tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3291
EURO
35,0497
ALTIN
2.284,40
BIST
8.980,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kartepe’de Hacı Edibe Camii İbadete Açıldı

Kartepe Belediyesi ayrıca hayırsever iş insanı Eşref Ayad’ın desteği ile Acısu Mahallesi Alkan Sokak’ta inşa edilen Hacı Edibe Camii törenle …

Kartepe’de Hacı Edibe Camii İbadete Açıldı
10.08.2022 10:06
0
A+
A-

Kartepe Belediyesi ayrıca hayırsever iş insanı Eşref Ayad’ın desteği ile Acısu Mahallesi Alkan Sokak’ta inşa edilen Hacı Edibe Camii törenle ibadete açıldı.

Kartepe Belediyesi ayrıca hayırsever iş insanı Eşref Ayad’ın desteği ile Acısu Mahallesi Alkan Sokak’ta yapımı tamamlanan Hacı Edibe Camii törenle ibadete açıldı. Programa Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, İl Müftüsü Sinan Cihan, İlçe Müftüsü İrfan Üstündağ, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ayrıca vatandaşlar katıldı.

CAMİ SAYIMIZ 85 OLDU

Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunması ile başlanan programda konuşan İlçe Müftüsü İrfan Üstündağ “Bu ibadethanemiz 8 ayda tamamlandı. Kartepemizde cami sayımız 85’e ulaşmıştır. Camimizin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah kabul eylesin” dedi.

ALLAH RAZI OLSUN

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Belediyeler insanların yaşamlarını, hayatlarını kolaylaştıran, hizmet getiren kurumlardır. Bir çok alanda hizmetler yapmaktayız. Bu camimiz de mahallemizin hayatını kolaylaştıracak olmasının yanı sıra, evlatlarımızın hem ilmi hem de dini bilgileri alabilecekleri bir yer olacaktır. Burada emeği geçenlerden Allah razı olsun. Belediye olarak her vakit desteğimiz devam edecektir. Açılışını yapmış olduğumuz caminin tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu.

HACI EDİBE CAMİİ

Acısu Mahallesi Alkan Sokak’ta yapılan Hacı Edibe Camii, 170 metre kare alan üzerinde iki kat olarak inşa edildi. Toplam 1300 metre kare alana sahip olan camii de imam odası, 2 adet sınıf kurs yerleri, erkek ayrıca kadınlar için şadırvanların yanı sıra imam Lojmanı ’da yer almaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu