tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4984
EURO
34,6114
ALTIN
2.481,57
BIST
9.577,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Kartepe Genç Akademi Gençlerin Gözdesi Oldu

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın vizyon projeleri arasında yer alan Kartepe Gençlik Merkezi “Kartepe Genç Akademi” açıldığı ilk günden beri öğrencilerin yoğun ilgisini çekiyor.

Kartepe Genç Akademi Gençlerin Gözdesi Oldu
22.01.2023 00:19
0
A+
A-

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın vizyon projeleri arasında yer alan Kartepe Gençlik Merkezi “Kartepe Genç Akademi” açıldığı ilk günden beri öğrencilerin yoğun ilgisini çekiyor.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın vizyon projelerinden olan Kartepe Genç Akademi kurulmasından bu yana Kartepeli gençlerin yeni adresi oldu. Bir çok alanda eğitim verilen akademi de özellikle ücretsiz İngilizce eğitimi büyük ilgi görüyor.

1600 YABANCI DİL ÖĞRENCİSİ

Özel bir müfredatla hazırlanan İngilizce Atölyelerinde son teknoloji yapay zeka sınıfları ayrıca A1-A2 seviyesinde hizmet veren deneyimli öğretmenleriyle Akademi’nin gözdesi haline geldi. Toplamda 1600 kayıtlı öğrenci kitlesiyle kısa sürede gençlerin vazgeçilmezi olmayı başardı.

3750 ÜYESİ BULUNUYOR

Kartepe Genç Akademi bünyesinde bulunan Müzik atölyelerinde; gitarda 327, kemanda 105, piyanoda 61, sanat atölyelerinde filografi de 48, resimde 403, dramada 236, ebruda 102, 3D de 250, robotik kodlamada 371, fen atölyesinde 225 öğrenci, özel eğitmenler eşliğinde eğitim alıyorlar. 3570 üyesi olan Kartepe Gençlik Merkezi, eğitim ayrıca sanat atölyeleri ile Kartepe’li gençler tarafınca yoğun ilgi görüyor.

ÇOCUK OYUN EVİ

Kartepe Genç Akademi bünyesinde bulunan okul öncesi çocuklara hizmet veren Çocuk Oyun Evi toplam 2170 üyesiyle miniklerin ayrıca ailelerin gözdesi oldu. Son teknoloji ile hazırlanan kütüphane 2022 yılı içerisinde 1300 öğrenciye 08.30 – 21.00 arası hizmet vererek gençlerin eğitimine destek sağladı.

KARTEPE GENÇ AKADEMİ 2 GELİYOR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepe Genç Akademimiz kurulmasından bu yana gençlerimiz en verimli, faydalı zaman geçirdikleri bir yer oldu. bu kadar ilgi olması bizleri sevindirirken sorumluluğumuzun daha da arttığının farkındayız. Geleceğimiz olan gençlerimiz için “Kartepe Genç Akademi 2” için çalışmalarımızın sonuna geldik. En kısa zamanda yeni akademiyi açacağız. Gelişen ayrıca büyüyen Kartepemizi yetişen, donanımlı gençlerimizle birlikte inşa edeceğiz” açılamasında bulundu.

 

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet