tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3638
EURO
35,0383
ALTIN
2.324,23
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Karşıyaka Belediyesi Bin Yaşlıya Evde Tamir Hizmeti Verdi

Karşıyaka Belediyesi tarafınca pandemi sürecinde 65 yaş ayrıca üzeri büyüklerimiz için başlatılan evde küçük arıza, tamir ayrıca bakım hizmeti …

Karşıyaka Belediyesi Bin Yaşlıya Evde Tamir Hizmeti Verdi
18.08.2022 12:21
0
A+
A-

Karşıyaka Belediyesi tarafınca pandemi sürecinde 65 yaş ayrıca üzeri büyüklerimiz için başlatılan evde küçük arıza, tamir ayrıca bakım hizmeti devam ediyor. Şu ana kadar belediyeye başvuran bin vatandaş bu hizmetten yararlandı.

Tamamen ücretsiz bir şekilde verilen hizmet sayesinde evlerinde küçük arıza, elektrik problemleri, tesisat sorunları, tamir ayrıca bakım ihtiyacı olan 65 yaş ayrıca üzeri yaş almış büyükler belediye ile iletişime geçerek destek alabiliyor. Karşıyaka Belediyesi tamir bakım ayrıca arıza hizmetleri için 444 1 575 veya 0232 324 82 68 numaralı hatlardan iletişim kurulabiliyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan belediye yetkilileri vatandaşlardan yoğun bir şekilde talep aldıklarını ayrıca geri dönüşlerin çok olumlu olduğunu belirtti.

“YALNIZ DEĞİLSİNİZ”

Konuya ilişkin açıklama yapan belediye yetkilileri vatandaşlardan yoğun bir şekilde talep aldıklarını ayrıca geri dönüşlerin çok olumlu olduğunu belirtti. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ise 65 yaş ayrıca üstü vatandaşların yalnız olmadığını vurgulayarak, “Karşıyaka Belediyesi olarak yanınızdayız, kendinizi yalnız hissetmeyin. Sorunlarınızın çözümü ayrıca ihtiyaçlarınız için tüm kanallardan belediyemiz ile iletişime geçebilirsiniz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu