tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Karabağlar’ın 2023 yılı kedi evleri hazır

Başkan Selvitopu, Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne giderek yerinde inceledi.

Karabağlar’ın 2023 yılı kedi evleri hazır
12.01.2023 00:44
0
A+
A-

Başkan Selvitopu, Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne giderek yerinde inceledi.

Sokak kedilerinin daha sağlıklı ayrıca rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmesi amacıyla Karabağlar’daki parklara monte edilmeye başlanan ahşap kedi evlerinin dağıtımı, 2023 tarihinde da devam edecek. Ahşap olması sebebiyle mikrop ayrıca bakteri üretmeme özelliği olan bu evler, kedileri kışın soğuktan ayrıca sudan, yazın da aşırı sıcaklardan koruyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Uzundere’deki Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne giderek, ahşap kedi evlerini yakından inceledi. “Pamuk” adlı kediyi seven Başkan Selvitopu, Veteriner İşleri Müdürü Murat Aras’dan evlerle ilgili ayrıntılı bilgilendirme aldı.

Sokakta yaşayan can dostlarımız için bu evleri hazırladıklarını belirten Başkan Selvitopu, “Aynı bizim gibi kış koşullarında yaşam mücadelesi veren can dostlarımız için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Özellikle soğuk ayrıca yağışlı günlerde bu kedi evleri önemli bir işlev görüyor. Sokakta yaşayan hayvanlar barınma ihtiyaçlarını gideriyor. Evler hem sağlıklı hem de büyük. Birkaç kedinin aynı anda barınma şansı var” dedi.

Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi’nin tüm gücüyle sokaktaki canlıların yanında olmaya devam edeceğini de vurguladı.

Ahşap kedi evleri belediye ekipleri tarafınca parklarda yerleri belirlenen alanlara kalıcı olarak monte ediliyor.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex