tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5258
EURO
34,7745
ALTIN
2.493,08
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Kalbinde Beş Delik Bulunan Hasta Sanko’da Ameliyat Edildi

HASTA FUAT SAĞLAM: “ZİYARET AMACIYLA GELDİĞİM GAZİANTEP’TE SAĞLIK KONTROLÜ İÇİN SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NE BAŞVURMAM, HAYATIMIN AKIŞINI DEĞİŞTİRDİ”

Kalbinde Beş Delik Bulunan Hasta Sanko’da Ameliyat Edildi
21.12.2022 00:46
0
A+
A-

HASTA FUAT SAĞLAM: “ZİYARET AMACIYLA GELDİĞİM GAZİANTEP’TE SAĞLIK KONTROLÜ İÇİN SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NE BAŞVURMAM, HAYATIMIN AKIŞINI DEĞİŞTİRDİ”

Ziyaret amacıyla geldiği Gaziantep’te SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde genel sağlık taraması yaptıran Mardinli Fuat Sağlam’ın (26) kalbinde beş adet delik bulunduğu belirlendi.

Kardiyoloji, kalp ayrıca damar cerrahisi branşlarında referans hastanelerden olan SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan tetkikler sonucu Sağlam’ın kalbindeki beş delikten ikisinin 19 mm ayrıca 9 mm genişliğinde olduğu belirlendi.

Sağlam, SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ayrıca Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Feragat Uygur tarafınca başarıyla gerçekleştirilen açık kalp ameliyatı (by pass) ile sağlığına kavuştu.

Kalbindeki delikler kapatılan ayrıca sağlığına kavuşan Sağlam, taburcu edildi.

FUAT SAĞLAM

Mardin Kızıltepe’de matbaa işleten Fuat Sağlam, ziyaret amacıyla geldiği Gaziantep’te bir anlık kararla genel bir sağlık taraması yaptırmak için SANKO Üniversitesi Hastanesi’ne gelişinin hayatının akışını değiştirdiğini söyledi.

Yapılan tetkikler sonucu kalbinde doğuştan delikler olduğunun belirlendiğini kaydeden Sağlam, “Sağlığıma kavuşmam için açık kalp ameliyatı olmam gerektiği söylendi. Dr. Öğr. Üyesi Uygur’un gerçekleştirdiği başarılı bir ameliyat sonrası sağlığıma kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Feragat Hocama ayrıca SANKO Üniversitesi Hastanesi personeline çok teşekkür ediyorum” dedi.

DR. ÖĞR. ÜYESİ FERAGAT UYGUR

Düzenli sağlık kontrollerini yaptırmak için yaş sınırı olmadığını ayrıca ihmal edilmemesi gerektiğine vurgu yapan Dr. Öğr. Üyesi Uygur ise “Bugün genç hastamızı sağlığına kavuşmuş bir şekilde evine gönderebilmenin gururu içerisindeyiz” diye konuştu.

Yapılan başarılı operasyonun ardından sağlıkla ailesine kavuşan Sağlam’ın bir anlık kararının, yaşamının dönüm noktası olduğuna göze çarpan Dr. Öğr. Üyesi Uygur, şöyle devam etti:

“Hastamızın herhangi bir şikayeti olmadan hastanemize gelmiş olması çok büyük bir şans. Genç yaşlarda belirti vermemekle birlikte belirtiler ilerleyen yaşlarda daha çok görülmektedir. Hastanın kalbinde iki kulakçık arasında tespit edilen bu delikler yaşın ilerlemesi ile yaşam kalitesini düşürmekte ayrıca ömrü kısaltmaktadır.

SANKO Üniversitesi Hastanesi Kalp ayrıca Damar Cerrahi Bölümü olarak 26 yıllık deneyimimiz, teknolojimiz, uzman akademik ayrıca idari kadromuz yanında fiziki alt yapımızla referans hastane olarak hastalarımıza başarıyla hizmet vermeye devam ediyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet