tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3845
EURO
35,2418
ALTIN
2.324,32
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kadınlara göre en iyi şehir otomobili: Kia Niro

Yeni Kia Niro ‘Kadınlar Dünyasında Bu yılın Otomobili’ (WWCOTY-The Women’s World Car of the Year) seçimlerinde en iyi ‘şehir otomobili’ seçildi.

Kadınlara göre en iyi şehir otomobili: Kia Niro
06.03.2023 13:39
0
A+
A-

Yeni Kia Niro ‘Kadınlar Dünyasında Bu yılın Otomobili’ (WWCOTY-The Women’s World Car of the Year) seçimlerinde en iyi ‘şehir otomobili’ seçildi.

Tamamı kadınlardan oluşan jüri yeni Kia Niro’yu güvenlik, sürüş, konfor, teknoloji, tasarım, verimlilik gibi nitelikleriyle değerlendirerek bu ödüle layık gördü.

Yeni Kia Niro, ‘Kadınlar Dünyasında Bu yılın Otomobili’ (WWCOTY) ödüllerinde “en iyi şehir otomobili” kategorisinin kazananı oldu. Beş kıtadan ayrıca 45 ülkeden 63 kadın otomobil gazetecisinden oluşan jüri, 2022 tarihinde pazara sunulan en iyi şehir otomobillerini inceledi ayrıca yeni Niro, birçok alanda övgü toplayarak ödülün sahibi oldu.

Bu sene 13. kez düzenlenen yarışmada Yeni Kia Niro; iç hacmi, güvenlik özellikleri ayrıca sürüş kolaylığı ile dikkat çekti. Ve çevre dostu motor seçenekleri (HEV, PHEV ayrıca BEV) ayrıca düşük yakıt tüketimi gibi nitelikleriyle de jürinin beğenisini kazandı.

Kia’nın çevre dostu SUV’u Yeni Niro hem hibrit hem de elektrikli versiyonu ile satışa sunuluyor. Yeni Niro sürücü ayrıca yolcular için güvenliği, kullanılabilirliği ayrıca rahatlığı arttırılarak ileri teknoloji özellikleri barındırıyor. DC şarj imkânı da sunan Niro, 50 kW DC şarj istasyonlarında 65 dakikada, 100 kW DC istasyonlarda ise 45 dakikada yüzde 10’dan yüzde 80’e şarj olabiliyor. 

Türkiye’de ilk etapta Prestige versiyon olarak satışa sunulan Kia Niro Hibrit ayrıca Kia Niro EV gelişmiş sürüş destek sistemleri, yolcu güvenliğini ayrıca sürüş rahatlığını artıran ileri teknolojiye sahip özellikleriyle göz dolduruyor. Kia Niro’daki tüm teknik ayrıca donanım özellikler hem hibrit hem de elektrik motorlu seçeneklerde yer alıyor. 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu