tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9579
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Kadıköy’de Koyu Sohbet

İstanbul Kitapçısı, 22-25 Eylül arasında her gün usta isimleri ağırlayacak. Kadıköy şubesinde ücretsiz olarak izlenecek buluşmalarda şair Hilmi …

Kadıköy’de Koyu Sohbet
22.09.2022 10:51
0
A+
A-

İstanbul Kitapçısı, 22-25 Eylül arasında her gün usta isimleri ağırlayacak. Kadıköy şubesinde ücretsiz olarak izlenecek buluşmalarda şair Hilmi Yavuz, genç müzisyen Tamay Amaç, çok yönlü sanatçı Tuna Kiremitçi, Türk Sinemasının çınarı Metin Akpınar ile yazar Zeynep Miraç İstanbullarla doyumsuz sohbete koyulacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) iştiraki Kültür Aş’ye bağlı İstanbul Kitapçısı, hafızalarda yer edinecek buluşmalara hazırlanıyor. Edebiyatın ayrıca tiyatronun derinlikleriyle konuşulacağı sohbetlere, İstanbul Kitapçısı Kadıköy şubesi ev sahipliği yapıyor. İstanbul’un en ikonik noktalarından birinde gerçekleşecek etkinlikler kapsamında Yazda Şiir Buluşmaları’na şair Hilmi Yavuz; İş Çıkışı Müzik’e Tamay Amaç; Okur Yazar Buluşmalarına ise Tuna Kiremitçi ile Metin Akpınar ayrıca Zeynep Miraç konuk oluyor.

Kayıt gerektirmeyen ücretsiz etkinliklerin programı şöyle:

Yazda Şiir Buluşmaları: Hilmi Yavuz

Moderatörlüğünü Cenk Gündoğdu’nun yaptığı Yazda Şiir Buluşmalarına bu hafta yazar, şair ayrıca akademisyen Hilmi Yavuz konuk olacak ayrıca en sevilen şiirlerini dinleyiciler için okuyacak.

22 Eylül 2022, Saat: 18.30

İş Çıkışı Müzik: Tamay Amaç

Cuma akşamını müzikle buluşturan programda bu hafta, halk müziği ezgilerini ayrıca nostaljik şarkıları reggae, indie/pop müziğiyle harmanlayan Tamay Amaç sahnede olacak.

23 Eylül 2022, Saat: 18.30

Okur Yazar Buluşması: Tuna Kiremitçi

Okur Yazar Buluşmasına bu cumartesi, insan ilişkileri üzerine yazdığı romanları 17 dilde yayımlanan; ulusal gazete ayrıca dergilerde köşe yazarlığı yapan; aynı zamanda besteleri ayrıca sesiyle müzik çalışmalarının içinde yer alan Tuna Kiremitçi konuk olacak.

24 Eylül 2022, Saat: 17.00

Okur Yazar Buluşması: Metin Akpınar&Zeynep Miraç

Türkiye’nin ilk kabare tiyatrosu olan Devekuşu Kabare Tiyatrosu’nun kurucularından; sinema, tiyatro ayrıca dizi oyuncusu Metin Akpınar, 25 Eylül’de İstanbul Kitapçısı Kadıköy şubesine geliyor. Usta oyuncunun hayatını özel albümünden fotoğraflarla harmanlayarak okurlara sunan Metin Akpınar: Sahneye Adanmış Bir Ömür eserinin yazarı Zeynep Miraç’ın da eşlik edeceği etkinlikte kitap ekseninde sohbet gerçekleştirilecek.

25 Eylül 2022, Saat: 17.00

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu