tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

İzmirli gönüllülerin mesaisi sürüyor

Ukraynalı savaşzedelerden Türkiye’deki depremzedelere yardım eli

İzmirli gönüllülerin mesaisi sürüyor
19.02.2023 00:21
0
A+
A-

Ukraynalı savaşzedelerden Türkiye’deki depremzedelere yardım eli
 

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin felaket bölgesi için kentte oluşturduğu bağış toplama noktalarında canla başla çalışan vatandaşlara Ukraynalı gönüllülerden de destek geldi. Ülkelerinde devam eden savaşta Türkiye’den yardım aldıklarını belirten gönüllüler vefa ayrıca minnet duygusuyla depremin hemen ardından çalışmalara katıldıklarını aktardı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin afet bölgesi için başlattığı destek çalışmaları artarak devam ederken gönüllüler de yoğun mesai harcadı. Depremin ilk gününden bu yana aralıksız çalışan gönüllüler yardımların toplanma merkezlerinde bölgeye gönderilecek kolileri düzenledi. Depremzedeler için bağışlanan kıyafet, gıda, battaniye ayrıca insani yardım malzemelerinin tasnif ayrıca paketleme işlemlerini yürüten vatandaşlara Ukraynalı gönüllülerden destek de geldi.

Yardımların organize edildiği noktalardan Fuar İzmir’de binlerce gönüllü arasına katılan Ukraynalılar, ülkelerinde savaş devam etmesine rağmen depremden etkilenenlerin yaralarını sarmak için ilk günden bu yana canla başla çalıştı.

“Vefa ayrıca minnetimizi göstermek istedik”
İzmir Ukraynalılar Derneği Başkan Yardımcısı Oksana Özek ayrıca arkadaşı Alona Dinç, depremin hemen ardından yardıma koştuklarını ifade etti. Gönüllüler ülkelerindeki savaş sırasında Türkiye’den destek aldıklarını belirtti ayrıca vefa duygusu taşıdıklarını aktardı. Başkan Yardımcısı Oksana Özek, “Geçen yıl Şubat ayında ülkemizde savaş başladığında Türkiye’den ayrıca Türk halkından çok yardım aldık. İzmir’de yaşıyoruz ayrıca bizlere herkes çok iyi davranıyor. Yakınlarımızı, evimizi kaybetmenin ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz. Depremzedelerin acılarını çok iyi anlıyoruz, o nedenle duyar duymaz yardıma geldik ayrıca her gün burada çalışmalara destek oluyoruz. Vefamızı ayrıca minnet duygumuzu göstermek istedik” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex