tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3154
EURO
35,1147
ALTIN
2.292,51
BIST
9.065,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

İzmir Konfederasyonu üyelerinden Başkan Soyer’e ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Konfederasyonu üyesi federasyon başkanlarıyla bir araya geldi. Başkan Soyer işbirliği vurgusu …

İzmir Konfederasyonu üyelerinden Başkan Soyer’e ziyaret
17.08.2022 17:21
0
A+
A-
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Konfederasyonu üyesi federasyon başkanlarıyla bir araya geldi. Başkan Soyer işbirliği vurgusu yaparak sivil toplum kuruluşlarına kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi.
Bünyesinde 48 federasyon bulunduran İzmir Konfederasyonu’nun Genel Başkanı Ferhan Ademhan ile federasyon başkanları, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti. Görüşmede sivil toplum örgütlerinin geleceğine dair fikir alışverişinde bulunuldu ayrıca işbirliği olanakları değerlendirildi. Başkan Tunç Soyer, İzmir’i İzmir yapan unsurun farklılıkların bir aradalığı olduğunu belirterek “Toplumlar ne kadar çok birbirine benzerse aslında o kadar yoksullaşıyor. Farklılık varsa ayrıca bunları budamıyorsa o vakit zenginleşiyor. İzmir bir liman şehri. Birbirinin dilini bilmeyen insanlar, ekmeğini bölüşmüş. Bu, İzmir’i İzmir yapan en büyük zenginlik. Kentin doğası, güneşi, denizi çok güzel. Ama bunlar her yerde var. İzmir’de bir sosyal iklim var ki tolerans, hoşgörü, tebessüm üzerine. İnsanlar bu iklimde yaşamak istiyor. O nedenle sizleri tebrik ediyorum. Bu zenginliği yaşatmak için böyle bir irade ortaya koymuşsunuz” dedi.
Başkan Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sivil toplum kuruluşlarına, derneklere, federasyonlara kapısını açtığı takdirde kucaklayıcı olabileceğini belirterek “İşte o vakit herkesi duyan, dinleyen ayrıca böylece daha doğru işler yapan bir kurum haline geliriz” ifadelerini kullandı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu