tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3675
EURO
34,9594
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

İyi Parti Foça’da Bilgin Şahin Bu Kez Saçimle Başkan

İyi Parti Foça seçimli İlçe Kongresi yoğun katılımla gerçekleştirildi. Daha önce atamayla göreayrıca gelen mevcut başkan Bilgin Şahin bu kez …

İyi Parti Foça’da Bilgin Şahin Bu Kez Saçimle Başkan
08.11.2022 00:26
0
A+
A-

İyi Parti Foça seçimli İlçe Kongresi yoğun katılımla gerçekleştirildi. Daha önce atamayla göreayrıca gelen mevcut başkan Bilgin Şahin bu kez partililerinin oylarıyla İlçe Başkanlığına seçildi.

Foça reha Midilli Kültür Merkezi’nde yapılan ilçe kongresine İyi Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, bazı il ayrıca ilçelerin yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Kongrenin açılış bölümünü Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, CHP Foça İlçe Başkanı Ayla Yılmaz, Esnaf ayrıca Sanatkarlar Odası Başkanı Sedat Özdemir, İzmir Büyükşehir Belediyesi Foça Yerel Hizmetler Müdürü Baran Gezmiş Yıldırım, bazı siyasi parti ayrıca STK temsilcileri de izledi.

Kongre mevcut başkan Bilgin Şahin’in konuşmasıyla başladı. Bilgin Şahin; “Bugüne kadar heyecanla yolumuza devam ettik. Daha önce toplantılarımızı 5-6 kişiyle yapardık. Şu an içimizde bulunan değerli abilerimiz, ablalarımız bizi çok yakından her yerde gördüler. Davet edildiğimiz her toplantıya artık yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla 20-25 kişi gitmeye başladık. Bunu partili olan olmayan herkes biliyor. Bu birliktir, beraberliktir, özgüvendir. Bilinmesini isteriz ki, mevcut görevler içerisinde asıl görev ayrıca sorumluluğumuz, laik, demokratik,Atatürk İlke ayrıca İnkılaplarına bağlı, güçlendirilmiş parlamenter sistemiyle yönetilem tam bağımsız bir Türkiye’dir. Amacımız ayrıca sorumluluğumuz makam değil vatandır. Vatan, vatan , vatandır. Ne mutlu Türküm Diyene.” Dedi.

Konuşmaların ardından yönetim için adaylık talepleri alındı. Bilgin Şahin ile İnci Gizem Kalender başkanlığa ayrıca yönetime aday oldu. Ancak İnci Gizem Kalender’in divana eksik evrak vermesi gerekçesiyle adaylığı düştü.

266 delegesi olan Foça İyi Parti’de kongreye katılanların oylarını alan Bilgin Şahin tekrardan ayrıca bu kez seçimle İyi Parti Foça İlçe Başkanı oldu. Bilgin Şahin’in başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Adnan Selamioğlu, Alkan Turnacılar, Cansaran Alpak, Cevat Özlü, Ethem Ziğen, Füsun Ünüsan, Gonca Ersoy, H.Ender Örs, Halime Gülen, Işık Yağcı, İ.Candemir Kendirci, İmdat Keleş, Mehmet Amaç, M.Akif Cesur, Nihal Amaç, Sadi Kaynak, Sevilen Zeytun, Sıdıka Üstün, Süleyman Topçu, Osman Mert, Vildan Önbıçak ayrıca Zülküf Kısa yer aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu