tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5656
EURO
34,7346
ALTIN
2.489,61
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

İstanbul-Kağıthane Metro Hattı Projesinde Boreas Teknoloji Deneyimi Tercih Edildi

Geçtiğimiz gün açılan Kağıthane-İstanbul Havalimanı metro hattı, içerisinde barındırdığı üstün mühendislik ayrıca teknolojisiyle de büyük bir önem taşıyor.

İstanbul-Kağıthane Metro Hattı Projesinde Boreas Teknoloji Deneyimi Tercih Edildi
06.02.2023 00:15
0
A+
A-

Geçtiğimiz gün açılan Kağıthane-İstanbul Havalimanı metro hattı, içerisinde barındırdığı üstün mühendislik ayrıca teknolojisiyle de büyük bir önem taşıyor. Günde 800 bin yolcu kapasitesine sahip olacak metro hattı 34 kilometre uzunluğunda ayrıca peronlarda paks diye ifade edilen peron ayırıcı kapı sistemleri mevcut.  Ve metro hattı içerisindeki ışıklandırmalar ayrıca özgün tasarımıyla da dikkat çekiyor.

Türkiye’de ürettiği ileri teknolojik ürünlerini dünyaya ihraç eden Boreas Teknoloji ise hattın konfor havalandırmasını yaparak metro hattını kullanan vatandaşların konforlu bir seyahat etmesini sağlayacak. Konuyla ilgili Boreas Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı İzzet Tanyol ‘’ Kağıthane-İstanbul Havalimanı metro hattı saatte 120 kilometre hızla Türkiye’nin en hızlı metro araçlarının kullanıldığı özel bir proje. Gün içerisinde seyahat eden insan yoğunluğu da düşünüldüğünde istasyonlardaki konforlu koşulları sağlamak için gelişmiş havalandırma sistemleri kullanmak oldukça önemli.

Özellikle yangın gibi olağanüstü durumlarda insan yoğunluğu olan istasyonların havalandırılması ayrıca duman yayılımının kontrol altında tutulması da hayati önem taşıyor. Kağıthane-İstanbul Havalimanı metro hattındaki yolcu, servis istasyonları ayrıca teknik mahallerdeki konfor havalandırması amacıyla kullanılan yaklaşık 100 adet cihaz Boreas Teknoloji tarafınca üretildi.  Ülkemize değer katan bu projeye Boreas Teknoloji olarak ürün tedarik etmenin gururunu yaşıyoruz. ‘’ dedi.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet