tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

ING’den Taksitleri Kalıpların Dışına Çıkaran Yeni Nesil Ödeme Sistemi: ING Taksitle

ING Türkiye, taksitleri kalıpların dışına çıkaran “ING Taksitle” adında yeni nesil ödeme sistemini hayata geçirdi. ING’li olsun ya da olmasın …

ING’den Taksitleri Kalıpların Dışına Çıkaran Yeni Nesil Ödeme Sistemi: ING Taksitle
25.10.2022 13:59
0
A+
A-

ING Türkiye, taksitleri kalıpların dışına çıkaran “ING Taksitle” adında yeni nesil ödeme sistemini hayata geçirdi. ING’li olsun ya da olmasın, herkes ING Taksitle ile kampanya beklemeden, kredi kartı kullanmadan ayrıca nakitten harcamadan, anlaşmalı mağazalardan yapacakları alışverişleri 36 aya varan taksit imkanı ile ödeyebiliyor. ING Taksitle’nin sunduğu avantajlar ile anlaşmalı mağazalar da kazanıyor. Anlaşmalı mağazalar hiçbir ücret ya da masraf ödemeden, ING Taksitle İş Ortaklığı Platformu’nu kullanarak kolayca süreçleri yönetebiliyor, müşterilerine özel kampanya ayrıca taksit imkanı sunabiliyor. ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı, “Ödeme sistemleri alanında fark yaratacak bir yenilik olan ING Taksitle ile tüketicilere sektör bağımsız olarak alışveriş ödemelerinde taksit imkanı sunuyor ayrıca böylelikle tüketicilerin alım gücünü desteklemeyi hedefliyoruz. Aynı zamanda ING Taksitle ile mağazalara alternatif bir ödeme sistemi sunarak işletmelerin ticarette güçlenmelerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz” dedi.

Dijital gücüyle ayrıca zahmetsiz bankacılık anlayışı ile kalıpların haricinde bankacılık ürün ayrıca hizmetleri geliştiren ayrıca müşterilerine hayatın içinde çözümler sunan ING Türkiye, taksitleri kalıpların dışına çıkaran ING Taksitle adında yeni nesil ödeme sistemini hayata geçirdi. Bu kapsamda, ING’li olsun ya da olmasın, herkes ING Taksitle ile kampanya beklemeden, kredi kartı kullanmadan ayrıca nakitten harcamadan anlaşmalı mağazalardan yapacakları alışverişleri 36 aya varan taksit imkanı ile ödeyebiliyor.

ING Taksitle ile ING’liler, alışverişlerini peşin fiyatına 36 aya kadar taksitlendirebiliyor.

ING Taksitle ile ödeme yapmak isteyen ING’liler, mobilyadan beyaz eşyaya, tatilden gelinliğe kadar pek çok farklı alanda anlaşmalı mağazalarda alışverişlerini 36 aya varan vade ile taksitlendirebiliyor. ING Taksitle ödeme sisteminden, ING müşterileri yararlanabiliyor. ING müşterisi olmayanlar ise uçtan uça dijital bir deneyimle ING Mobil’i indirerek ayrıca “ING’li Ol”u tıklayarak sadece 3 adımda müşteri olma sürecini tamamlayabiliyor.

ING Taksitle’nin sunduğu avantajlar ile anlaşmalı mağazalar da kazanıyor.

ING Taksitle’nin sunduğu avantajlar ile anlaşmalı mağazalar da kazanıyor. ING Taksitle ödeme sistemi kapsamında kurulan İş Ortaklığı Platformu’na üye olmak isteyen mağazalar, ING Türkiye web sitesinden randevu talep formunu doldurarak kolayca başvurabiliyor. Onay ayrıca yetkilendirme süreçleri tamamlanan mağazalar ise aynı gün platform ekranına ulaşarak hızlı bir şekilde ING Taksitle ile satış yapabiliyor. Bu yenilikçi ödeme sistemi sayesinde anlaşmalı mağazalar, müşterilerine kredi kartı kullanmadan ayrıca nakitten harcamadan, satış noktasında alışveriş tutarında ING üzerinden kredi kullanma imkanı sunuyor. Ve kredi tutarı, müşteri henüz mağazadan çıkmadan anlaşmalı mağazanın hesabına geçiyor. Anlaşmalı mağazalar, ING Taksitle İş Ortaklığı Platformu’nu kullanarak kolayca süreçleri yönetebiliyor, müşterilerine özel kampanya ayrıca 36 aya varan vade imkanı sunabiliyor ayrıca ve hiçbir ücret ya da masraf ödemiyor.

Ozan Kırmızı: “Ödeme sistemleri alanında fark yaratacak bir yenilik olan ING Taksitle ile tüketicilerin alım gücünü desteklemeyi hedefliyoruz.”

Kalıpların haricinde bankacılık ürün ayrıca hizmetler geliştirdiklerini aktaran ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı, “Müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak ayrıca onları finansal olarak desteklemek için yenilikçi hizmetler geliştirmeye ayrıca sektörü dönüştürmeye devam ediyoruz. Ödeme sistemleri alanında fark yaratacak bir yenilik olan ayrıca inovatif marka tavrımızı yansıtan ING Taksitle sayesinde kredi kartı taksitlendirmesi ile POS kullanımına iddialı bir alternatif sunuyoruz.Bu yeni ödeme sistemimiz ile hem tüketicilere hem de mağazalara esneklik ayrıca avantaj sağlıyoruz” dedi. Kırmızı değerlendirmelerine şöyle devam etti; “Tüketiciler, kredi kartından kaynaklı limit sebebiyle yüksek maliyetli ürünleri satın alırken zorluk yaşayabiliyor. Biz de bu ihtiyaçtan yola çıkarak yepyeni bir ödeme sistemi geliştirdik. Taksitleri kalıpların dışına çıkaran ING Taksitle ödeme sistemimiz ile satış noktasında tüketicilere yepyeni, uçtan uca dijital bir sistemle alışveriş tutarında kredi kullanma imkanı sağlayarak kredi kartı taksitlendirmesine ayrıca POS kullanımına yeni bir alternatif sunuyoruz. Yeni ödeme sistemimiz ile tüketicilere sektör bağımsız olarak alışveriş ödemelerinde 36 aya varan taksit imkanı sunarak tüketicilerin alım gücünü desteklemeyi hedefliyoruz.”

ING Taksitle ile anlaşmalı mağazalara ücret ayrıca masraf olmaksızın alternatif bir ödeme sistemi sunuyoruz.

Ülke ekonomisini desteklemeyi sürdürdüklerini aktaran Kırmızı “Bu yeni ödeme sistemi ile işletmelerin ticarette güçlenmelerine katkıda bulunmayı hedefliyor ayrıca onlara yönelik birçok avantaj sağlıyoruz. Anlaşmalı mağazalara ücret ayrıca masraf olmaksızın alternatif bir ödeme sistemi sunuyor, böylelikle müşteri memnuniyetlerinin ayrıca satışlarının artırılmasına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Aynı zamanda ihracatı desteklemeyi stratejimizde önemli bir yerde konumlandırıyor ayrıca mobilya, beyaz eşya gibi sektörleri bu doğrultuda önceliklendiriyoruz. Hem müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya hem de işletmeleri destelemeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex