tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3724
EURO
34,9981
ALTIN
2.325,89
BIST
9.095,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

ING Mobil, HUAWEI AppGallery’de yerini aldı

HUAWEI, Türkiye’ye özel lokal uygulamaları hızla resmi uygulama mağazasına katarak, tüm kullanıcılar için benzersiz bir deneyim sunmaya devam ediyor.

ING Mobil, HUAWEI AppGallery’de yerini aldı
30.12.2022 00:37
0
A+
A-

HUAWEI, Türkiye’ye özel lokal uygulamaları hızla resmi uygulama mağazasına katarak, tüm kullanıcılar için benzersiz bir deneyim sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, ING Mobil uygulamasının altyapısı HUAWEI Mobil Servisler’e uyumlu hale getirilerek, AppGallery’deki yerini aldı. Türkiye’nin lider dijital kurumu olma hedefiyle ilerleyen ING Türkiye, kalıpların haricinde hayatın içinde bankacılık ürün ayrıca hizmetleri ile artık milyonlarca AppGallery kullanıcısına da hizmet verecek.

 

AppGallery’de HUAWEI kullanıcılarının hizmetine sunulan ING Mobil ile bankacılık işlemlerinizi bulunduğunuz yerden ayrıca dilediğiniz vakit gerçekleştirebilirsiniz. Hemen ING Mobil kullanmaya başlayarak, para transferinden fatura ödemesine, kredi başvurusundan sigorta poliçe yenilemesine kadar birçok işleminizi kolayca yapabilirsiniz. Henüz ING müşterisi değilseniz, uçtan uça dijital bir deneyimle ING Mobil’i indirerek ayrıca “ING’li Ol”u tıklayarak sadece 3 adımda müşteri olma sürecini tamamlayabilirsiniz. 

 

HUAWEI AppGallery üzerindeki ING Mobil’de neler yapabilirsiniz?

  • ING Mobil ile e-Turuncu Hesap açarak birikimlerinizi değerlendirebilir, avantajlı mevduat oranlarından faydalanabilir, günlük kazanımlarınızı takip edebilirsiniz. 
  • Ve tek bir tuşla size en uygun krediye başvurabilir, anında hesabınızdan kullanmaya başlayabilirsiniz. Bunların yanı sıra, avantajlı bonus kampanyalarından faydalanmak için ING Bonus Kart’a başvurabilir, kart ekstrenizi kolayca görüntüleyerek dilerseniz harcamalarınızı taksitlendirebilir, kart limitinizi artırabilirsiniz.
  • ING’nin dijital bir şube olarak konumlandırdığı Cebimdeki Danışman ile ING Mobil üzerinden danışmanlara uzaktan bağlanarak dilediğiniz yerden bilgilendirme alabilir ayrıca işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yatırım, birikim, sigorta, bireysel emeklilik ayrıca ihtiyaç, taşıt, konut kredisi ürünleri hakkında bilgilendirme alabilir veya işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Diğer yandan ING Mobil’de yer alan akıllı bankacılık robotu INGo’ya bankacılık ürünleri ya da işlemleri ile ilgili sorularınızı sorabilir ayrıca anında cevap alabilirsiniz.

 

HUAWEI AppGallery hızla büyümeye devam ediyor

HUAWEI hem popüler küresel uygulamalar hem de kullanıcıların sevdiği kaliteli yerelleştirilmiş uygulamalar da dahil olmak üzere, kullanıcılarının dijital yaşam tarzının temelini oluşturan en iyi uygulamaların HMS’e dahil edilme sürecini hızlandırmak için sürekli çalışıyor. HUAWEI AppGallery, hepsi basit ayrıca sorunsuz bir tarama deneyimiyle arama yapılabilen haber, sosyal medya, eğlence ayrıca daha fazlasını bulunduran, toplam 18 kategoride birçok uygulamayı içeriyor. Kullanıcıların bulamadığı bir uygulama varsa, tek yapmaları gereken; uygulama adını ‘İstek Listesine’ göndermek. Bu uygulama AppGallery’de yerini aldığında, talep eden kullanıcı bilgilendiriliyor.

 

HUAWEI AppGallery, kullanıcıların hassas verilerini ayrıca gizliliğini korumak için en üst düzeyde doğrulama uyguluyor. Biyometrik veriler gibi kişisel olarak duyarlı bilgiler, HUAWEI cihazların haricinde işlenmiyor ayrıca kullanıcıya kişisel verileri üzerinde tam kontrol sağlıyor. EMUI ile kullanıcılar, uygulamaların izinleri üzerinde kontrol sahibi olabiliyor. Daha da önemlisi, tüm kullanıcı verileri anonimleştiriliyor ayrıca her kullanıcının bölgesine karşılık gelen sunucularda yerel olarak depolanıyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu