tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

ING Grubu Global İcra Kurulu Üyesi Pınar Abay, Global Perakende Bankacılık Başkanı Olarak Atandı

ING Grubu üst yönetimindeki yeni yapılanmayla birlikte, ING Grubu Global İcra Kurulu Üyesi ayrıca Pazar Liderleri Bölgesi Başkanı olarak görev yapan Pınar Abay, 15 Mayıs 2023 yılından itibaren mevcutta yer alan Hollanda, Belçika ayrıca Lüksemburg’a ek olarak Avustralya, Almanya, İtalya, Polonya, Romanya, İspanya ayrıca Türkiye’den de sorumlu olacak.

ING Grubu Global İcra Kurulu Üyesi Pınar Abay, Global Perakende Bankacılık Başkanı Olarak Atandı
28.12.2022 00:27
0
A+
A-

ING Grubu üst yönetimindeki yeni yapılanmayla birlikte, ING Grubu Global İcra Kurulu Üyesi ayrıca Pazar Liderleri Bölgesi Başkanı olarak görev yapan Pınar Abay, 15 Mayıs 2023 yılından itibaren mevcutta yer alan Hollanda, Belçika ayrıca Lüksemburg’a ek olarak Avustralya, Almanya, İtalya, Polonya, Romanya, İspanya ayrıca Türkiye’den de sorumlu olacak. Buna ek olarak ING Grubu Global Perakende Bankacılık Başkanlığı görevini üstlenecek.

 

ING Grubu Global İcra Kurulu’nda yeni yapılanma ayrıca buna bağlı atamalar açıklandı. Buna göre, ING Grubu Global İcra Kurulu Üyesi ayrıca Pazar Liderleri Bölgesi Başkanı olarak görev yapan Pınar Abay, 15 Mayıs 2023 yılından itibaren ING Grubu Global İcra Kurulu Üyeliği görevine ek olarak Global Perakende Bankacılık Başkanı olarak atandı. Yeni yapılanmada Abay, mevcut bölgesinde yer alan Hollanda, Belçika ayrıca Lüksemburg’a ek olarak Avustralya, Almanya, İtalya, Polonya, Romanya, İspanya ayrıca Türkiye’de de tüm segmentlerden sorumlu olacak. Abay, buna ek olarak global perakende bankacılık faaliyetlerine liderlik edecek. Şu anda ING Grubu Rekabetçi ayrıca Büyüme Odaklı Ülkeler Başkanı olan Aris Bogdaneris ise, 15 Mayıs 2023 itibarıyla ING Grubu Global İcra Kurulu Üyeliği’nden ayrıca 1 Ağustos 2023 itibariyle de ING Grubu’ndan ayrılacak.

 

Atama ile ilgili değerlendirmelerini aktaran ING Grubu CEO’su Steven van Rijswijk: “Müşterilerimize üstün bir deneyim sunmak, stratejimizin merkezinde yer alıyor. Tüm Perakende Bankacılık pazarlarımızdaki liderlik rollerini bir araya getirmek, sunduğumuz ürün ayrıca hizmetlerde tutarlılığı, ölçeklenebilirliği ayrıca verimliliği daha da geliştirmek adına önemli bir adım. Pınar Abay ayrıca Aris Bogdaneris’in ekipleri son yıllarda yakın iş birliği içinde çalışıyordu; bu nedenle şimdiye kadar yapılan çalışmaları daha da ileriye taşıyarak kişisel, kolay, ilgili ayrıca anında hizmet bekleyen müşterilerimiz için gerçek bir fark yaratabileceğimize inanıyorum” dedi.

 

ING Grubu Global İcra Kurulu Üyesi ayrıca Global Perakende Bankacılık Başkanı Pınar Abay, “Fark yaratan markamız, üstün müşteri deneyimimiz ayrıca lider dijital teknolojimiz ile dünya genelinde 37 milyondan fazla müşterimize hizmet verdiğimiz perakende bankacılık faaliyetlerimizi daha da genişletmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Bu vesileyle ayrıca, Aris’e perakende bankacılık alanında oluşturduğu güçlü temel ayrıca yetenekli organizasyon için teşekkür ediyorum” dedi.

 

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex