tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3205
EURO
35,0717
ALTIN
2.280,74
BIST
9.029,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

İnegöl Hayvan Pazarı Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

Kurban Bayramı öncesi İnegöl Belediyesi Hayvan Pazarının kotra ihale tarihi belli oldu. Belediye Başkanı Alper Taban, 10 Mayıs’ta yapılacak ihalede 140 adet büyükbaş ayrıca 51 adet küçükbaş olmak üzere toplam 191 adet kotra ile 7 adet büyükbaş hayvan kesim alanının satışa çıkacağını duyurdu.

İnegöl Hayvan Pazarı Kotra İhale Tarihi Belli Oldu
25.04.2023 18:17
0
A+
A-

Kurban Bayramı öncesi İnegöl Belediyesi Hayvan Pazarının kotra ihale tarihi belli oldu. Belediye Başkanı Alper Taban, 10 Mayıs’ta yapılacak ihalede 140 adet büyükbaş ayrıca 51 adet küçükbaş olmak üzere toplam 191 adet kotra ile 7 adet büyükbaş hayvan kesim alanının satışa çıkacağını duyurdu.

Bölgenin en kapsamlı hayvan pazarına sahip olan İnegöl Belediyesi, Modern Hayvan Pazarında Kurban Bayramı öncesi kotra satış ihalesine çıkıyor. İnegöl Belediyesi Hayvan Pazarında Kurban Bayramı öncesi kotra ihalesinin kiralama işlemleri 10 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 10.00’da İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi Çok Amaçlı Salonunda açık arttırma usulü ile gerçekleştirilecek.

Bölgenin en büyük ayrıca potansiyeli yüksek hayvan pazarı olan İnegöl Hayvan Pazarında, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklar başladı. Modern, tercih edilen, cazip ayrıca ilgi gören bir hayvan pazarı olan İnegöl Belediyesi Hayvan Pazarında kotralara da ilginin yoğun olması bekleniyor. İnegöl Hayvan Pazarıyla ilgili yerleşim planı ayrıca krokileri vatandaşlar, Belediye Ek Hizmet Binası Kiralama Servisinden temin edebilecek. Kotralar, belirlenen fiyatlar üzerinden açık arttırma usulüyle kiralanacak. Yer kiralama bedelleri 10 Mayıs’ta yapılacak ihale sırasında salonda kurulan tahsilat masalarında peşin olarak tahsil edilecek.

TÜM ÜRETİCİLERİMİZİ DAVET EDİYORUZ

Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, 10 Mayıs günü yapılacak ihaleyle kotraların kiralanacağını hatırlatarak; “Önceki yıl hizmete açtığımız Modern Hayvan Pazarımızda kotralardan konaklama alanlarına, sosyal alanlardan bir tesis havasındaki kafeteryasına kadar her şeyi ile eksiksiz şekilde üreticilerimize hizmet veriyoruz. Her yıl bölgenin en yoğun pazarlarından biri olan İnegöl Hayvan Pazarımızın bu yıl da kalitesini ayrıca yoğunluğunu arttırarak devam edeceğini düşünüyoruz. Hayvan pazarımızda bu yıl 140 adet 60 m2’lik büyükbaş hayvan kotrası, 25 adet 25 m2’lik ayrıca 26 adet 12,5 m2’lik olmak üzere toplam 51 adet küçükbaş hayvan kotrası ile 7 adet büyükbaş hayvan kesim alanını ihale ile kiralayacağız. 10 Mayıs Çarşamba günü 10.00’da Beşinci Mevsim Kültür Merkezimizde yapılacak ihaleye tüm üreticilerimizi davet ediyoruz” dedi.

05 HAZİRAN’DA PAZARA GİRİŞLER BAŞLAYACAK

İhaleyle ilgili de bilgilendirmeler veren Başkan Taban, “Kotra bedelleri, peşin olarak ya da kredi kartı ile ihale günü salonda tahsil edilecek. Bir kişi ihalede üçten fazla kotra satına alamayacak. Kotra satışı sıralı şekilde olacak. Büyükbaşlara ait bölümlerden yer alanlar ve maksimum 1 adet olmak üzere küçükbaşlara, küçükbaşlara ait bölümlerden yer alanlar ise ve büyükbaşlara ait olan kotralara da teklif verebilecekler. Yasal işlemleri olmayan; sağlık raporu, küpe, pasaport vb. hayvanlar pazara sokulmayacak. Hayvan pazarına girişler ise 05.06.2023 yılında başlayacak, 02.07.2023 yılında ise Pazar boşaltılarak idaremize teslim edilecektir” açıklamalarında bulundu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu