tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3212
EURO
35,0652
ALTIN
2.306,86
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

İnegöl Belediye Hizmet Binasında Dış Cephe Çalışmaları Başladı

İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binasında çalışmalar sürüyor. Yıl sonuna kadar tamamlanması hedeflenen hizmet binasında dış cephe mantolama …

İnegöl Belediye Hizmet Binasında Dış Cephe Çalışmaları Başladı
11.08.2022 16:36
0
A+
A-

İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binasında çalışmalar sürüyor. Yıl sonuna kadar tamamlanması hedeflenen hizmet binasında dış cephe mantolama çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Alper Taban çalışmaları yerinde inceledi.

İnegöl Belediyesi’nin şehre vizyon katacak projelerinden biri olan meydan ayrıca yeni belediye hizmet binası projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanan yeni hizmet binasında sona yaklaşılırken, dış cephe mantolama çalışmaları da başladı.

BAŞKAN TABAN DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Bir yandan bina içerisinde hummalı bir çalışma sürdüren müteahhit firma, bir yandan da hedeflenen tarihe binayı yetiştirmek üzere dış cephe çalışmalarının startını verdi. Belediye Başkanı Alper Taban, bugün beraberindeki Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, parti yöneticileri ayrıca meclis üyeleriyle birlikte yeni belediye hizmet binası şantiyesini ziyaret etti.

YENİ HİZMET BİNASI, MİLLETİN EVİ OLACAK

Devam eden çalışmaları yerinde inceleyip son duruma ilişkin bilgilendirme alan Başkan Taban, “Hedefimizden şaşmadan yeni belediye hizmet binasını belirlediğimiz tarihe kadar yetiştirmek üzere müteahhit firmamız ayrıca çalışma arkadaşlarımız çalışıyor. Bir yandan burada çalışmalar sürerken, diğer yandan meydan için de çalışmalarımız devam ediyor. Hem heykel bölgesi hem de karşı adada eski hükümet konağı, eski kaymakamlık lojmanı ayrıca sedir kafenin bulunduğu alanda şehrimize yakışan bir meydan oluşturmak istiyoruz. 7/24 ilçe halkımıza hizmet verecek olan, içerisindeki sosyal alanlarla yaşayan bir belediye hizmet binası da bu alanın önemli parçalarından biri olacak. Burada; sergi alanları, İnegöl’ümüzün lezzetlerinin yer aldığı Gastro İnegöl restoranı, kafeterya, gençlerimiz için alanlar ayrıca toplantı salonları gibi vatandaşlarımızın da sürekli kullanacağı alanlar yer alıyor. Bu özelliği ile de yükselen binanın sadece bir belediye hizmet binası olmadığını ifade etmek istiyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu