tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5916
EURO
34,8605
ALTIN
2.501,97
BIST
9.685,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

İKÇÜ Diş Hastanesi İçin Geri Sayım

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) yaklaşık 29 bin metrekare alanda 300 üniteli, son teknoloji cihazlarla donatılacak diş hastanesinin …

İKÇÜ Diş Hastanesi İçin Geri Sayım
07.11.2022 00:04
0
A+
A-

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) yaklaşık 29 bin metrekare alanda 300 üniteli, son teknoloji cihazlarla donatılacak diş hastanesinin yapımında son aşamaya gelindi. 2023 tarihinde hizmete açılacak İKÇÜ Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi, 15 bin metrekarelik peyzaj düzenlemesi, rekreasyon alanları, hasta ayrıca personel için ayrılan otopark alanları ile İzmir en modern diş hastanesi olacak.

2012 yılının Mart ayından bu yana Aydınlıkevler’deki Yerleşkede İzmir İli ayrıca çevre illere diş sağlığı hizmeti sunan İKÇÜ Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi, yapımı devam eden sağlık kompleksiyle hizmet kalitesini daha üst seviyeye taşıyacak.

Diş Tedavisinde İzmir’in Modern Yüzü Olacak

Yapımında son aşamalara gelinen komplekste incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Saffet Köse, geçen on yıllık süreçte Türkiye’nin modern ayrıca çağdaş eğitim ayrıca sağlık kurumları arasında yerini alan İKÇÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nin yeni hastanesi sayesinde vatandaşların sağlık hizmetine daha kolay ulaşacağını söyledi. Eğitim-öğretim faaliyetleri ile birlikte 300 üniti aşkın ileri tanı ayrıca tedavinin sunulacağı klinikleriyle İKÇÜ Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi’nin İzmir’in modern yüzü olacağını belirten Rektör Prof. Dr. Köse, “Görüntü ayrıca ses sistemiyle dizayn edilmiş fantom laboratuvarları, preklinik laboratuvarları, merkezi sterilizasyon üniteleri, ameliyathanesi, radyolojisi, derslikleri ile her şeyin en ayrıntısına kadar düşünülmüş mimarisi ayrıca peyzaj düzenlemesiyle hizmet verecek hastanemizin açılışı için şimdiden heyecanlıyız” dedi.

Heyecanla Bekliyoruz

Dünya standartlarında verilen eğitim kalitesinin uluslararası sıralamalarda tescillendiğini, öğrencileri Dt. Batuhan Tümen’in 2021 yılı Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi (DUS) birincisi olduğunu hatırlatan Rektör Prof. Dr. Saffet Köse, Diş Hekimliği Fakültesi’nin İKÇÜ’nün gururu olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Köse, “Açılacak sağlık kompleksimizi bizler kadar öğrencilerimiz de dört gözle bekliyor. Çünkü eğitim demek onlar için bol bol pratik yapmak demek. Alanlarında son derece başarılı akademisyenlerimizin eşliğinde öğrenim gören öğrencilerimizi, teknolojiye hâkim, ulusal ayrıca uluslararası düzeyde yarışabilen hekimler olarak meslek yaşamlarına uğurlamak en büyük önceliğimiz” diye konuştu.

Daha Fazla Hastaya Hizmet Vereceğiz

Son teknoloji bilgisayarlı diş ünitelerinde, 10 yılı aşkın süredir İzmirlilerin ağız-diş sağlığı gereksinimlerine yanıt verdiklerini aktaran Rektör Prof. Dr. Saffet Köse, “Diş sağlığı uygulamaları yoğun, uzun ayrıca meşakkatli bir süreci içeriyor. Bu noktada talep yoğunluğu kapasitemizi de zorluyordu. Mevcut süreçleri rahatlatacak, hem hasta hem hekimlerimizi güçlendirecek yeni yapımız ile kapasitemizde önemli bir artış olacak, sunduğumuz sağlık hizmetinin kalitesi de yükselecek. Hem daha fazla hastaya hizmet vereceğiz hem de halen uygulamakta olduğumuz sağlık hizmetlerini üst seviyelere çıkaracağız. Vatandaş nezdinde takdir ayrıca teşekkür edilen bir sağlık kurumu olmak için hedeflerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet