tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

İGA İstanbul Havalimanı, “Bölgesel Havalimanlarını” Ağırladı

İGA İstanbul Havalimanı öncülüğünde “İstanbul Regional Airport Workshop” isimli bir etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte, Türkiye’nin bayrak …

İGA İstanbul Havalimanı, “Bölgesel Havalimanlarını” Ağırladı
03.09.2022 10:51
0
A+
A-

İGA İstanbul Havalimanı öncülüğünde “İstanbul Regional Airport Workshop” isimli bir etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte, Türkiye’nin bayrak taşıyıcı markası THY’den ayrıca Türkiye Turizm Tanıtım ayrıca Geliştirme Ajansı’ndan (TGA) yetkililerin de katılımıyla Avrupa’dan 24 bölgesel havalimanı İstanbul’da ağırlandı.

“İstanbul Regional Airport Workshop” (İstanbul Bölgesel Havalimanları Etkinliği), İGA İstanbul Havalimanı Havayolu ayrıca Kargo Pazarlama Direktörü Majid Khan’ın açılış konuşması ile başladı.Havalimanlarının Covid-19 pandemisine küçülme ile cevap verdiği ayrıca personel sayısını azalttığı bilgisini veren Majid Khan, İGA İstanbul Havalimanı’nda farklı bir yol izleyerek, geleceğe yatırım yapmaya devam ettiklerinin altını çizdi.

Şu anda 300 destinasyona uçuş imkânı sunan ayrıca 71 havayoluna hizmet veren İGA İstanbul Havalimanı’nın, 2021 tarihinde 11 yeni havayolu ayrıca 26 yeni rotayı bünyesine çektiği vurgulandı. Havacılığın pandemi sonrası toparlanması ile birlikte, tüm paydaşlar arasında yeni iş birliği düzeyinin artması gerekliliğine dikkat çekilen İstanbul Bölgesel Havalimanları Etkinliği’nde, pazar koşulları sebebiyle gerçekçi olmayan hedeflerden uzak durulması; bölgesel havalimanları için hedef listesinde uzun mesafeli rotalara sahip olmak yerine, küresel aktarma merkezleri ayrıca bölgesel havalimanları arasında iş birliği yapılması konusu masaya yatırıldı.

Etkinlikte finansal sürdürülebilirliği desteklemek için havacılık sektöründe yeni ortaklık ayrıca iş birliği biçimlerine ihtiyaç olduğu çağrısı yapılırken, rota geliştirmenin her zamankinden daha önemli hâle geldiğine dikkat çekildi.

Türkiye’nin bayrak taşıyıcı markası THY yetkililerin Avrupa’dan 24 bölgesel havalimanı yetkilileri ile bire bir toplantılar gerçekleştirdiği etkinlikte, THY ayrıca ayrıca Türkiye Turizm Tanıtım ayrıca Geliştirme Ajansı TGA tarafınca yapılan sunumlarda Türkiye ayrıca İstanbul’un turizm piyasası için önemine değinildi. Etkinlikte, THY’nin önümüzdeki dönemlerde direkt uçuş başlatma potansiyeli olan yeni noktalarla ilgili çalışmaları değerlendireceği de ifade edildi.

THY’nin, Avrupa’da 100’den fazla varış noktası olduğu, ancak Avrupa’daki yeni varış noktalarından uzun mesafeli ağını büyütmek için İGA İstanbul Havalimanı üzerinden transferi artırması gerektiğine vurgusu yapılırken; bu nedenle ilgili tüm karar vericilerin bir araya gelmesinin önemi vurgulandı ayrıca bu durumun da THY’nin gelecekteki ağı için ilgili pazarın analiz edilmesinde oldukça önemli olduğu kaydedildi.

Havayolu sektörünün her vakit bir potansiyeli olduğu, bu nedenle de pazara ayrıca paydaşlara daha yakın olması gerektiği dile getirilen etkinlikte; İstanbul’a ayrıca Avrupa’daki çok fazla gidilmemiş olan destinasyonlara turizmi yönlendirmenin Türkiye adına çok önemli olduğu gerçeğine vurgu yapıldı.

Sonuç olarak, THY ile birlikte İGA’nın Avrupa’da daha yeni rotaların açılmasına yardımcı olacağına dikkat çekilirken, bu durumun THY’nin rakiplerine karşı rekabet avantajını da beraberinde getireceği belirtildi.

İstanbul Bölgesel Havalimanları Etkinliği’nde, ürün ayrıca hizmetlerin özelleştirilmesi mevzu bahis olduğunda, yakın merkez-havayolu ayrıca merkez-havalimanı iş birliğine olan ihtiyaç tekrarlanırken; bu tür ortaklıkların, yolculara daha fazla seçenek ayrıca esneklik sağlayarak, müşteri memnuniyetini artırılabileceği ifade edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex