tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4772
EURO
34,7965
ALTIN
2.466,92
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

IELTS testine, British Council’ın ücretsiz kaynaklarıyla ev konforunda hazırlanın

İş, eğitim ayrıca göçmenlik özelinde dünyanın en bilinen İngilizce dil yeterliliği sınavı IELTS’e hazırlanmak, British Council’ın ücretsiz olarak …

IELTS testine, British Council’ın ücretsiz kaynaklarıyla ev konforunda hazırlanın
28.07.2022 20:21
0
A+
A-

İş, eğitim ayrıca göçmenlik özelinde dünyanın en bilinen İngilizce dil yeterliliği sınavı IELTS’e hazırlanmak, British Council’ın ücretsiz olarak sunduğu ayrıca yaz döneminde istenilen zamanda erişilebilen kaynaklarla çok daha kolay. Her hafta düzenlenen web seminerlerinden IELTS deneme testlerine, özel dersler içeren çevrimiçi kurslardan videolara kadar birçok ücretsiz hazırlık kaynağı, British Council Türkiye websitesinde adaylara sunuluyor.

IELTS’in 90’a aşkın ülkede resmi ortağı olan British Council, sınava hazırlanmak isteyenlere, evlerinin konforunda ayrıca istedikleri vakit erişebilecekleri ücretsiz çevrimiçi hazırlık kaynakları sunuyor. Sınava girecek adaylar için yaz döneminde büyük kolaylık sağlayan ayrıca alanında uzman eğitmenler tarafınca hazırlanan kaynaklar arasında, her hafta düzenlenen web seminerleri, örnek IELTS uygulama testleri, özel dersler içeren çevrimiçi kurslar ayrıca çok daha fazlası yer alıyor.

– Haftalık web seminerleri: Sınav katılımcılarına IELTS testine hazırlanmak için gerekli becerileri öğrenme fırsatının yanı sıra eğitmenlere istenilen soruları sorma şansı sunan ayrıca her hafta gerçekleştirilen web seminerleridir.

– Road to IELTS: tavsiyeler ayrıca eğitimler sunan videolar, uygulamalar, e-kitaplar ayrıca özel dersler sunan çevrimiçi bir kurstur. 100 etkileşimli etkinlik ayrıca dört becerinin her biri için iki deneme sınavı yer alır.

– IELTS’i anlama: IELTS testinin her bölümüne – Okuma, Yazma, Dinleme ayrıca Konuşma – hazırlanmaya yardımcı olan üç haftalık çevrimiçi bir kurstur.

– Ücretsiz IELTS deneme testleri: IELTS test formatını anlamaya ayrıca yanıtlarınızı model cevaplarına karşı incelemenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Testler, IELTS sınavının her bölümü için mevcuttur.

– IELTS videoları: Okuma, Yazma, Dinleme ayrıca Konuşma bölümlerinin bir parçası olan akıcılık ayrıca dilbilgisi konularında önemli bilgilendirmeler içeren videolardır.

– Sınav uzmanlarından ipuçları: Her bölümle ilgili, alanında uzman eğitmenlerin paylaştıkları ipuçlarını içerir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet