tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3505
EURO
35,1028
ALTIN
2.309,84
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

İdis İşitme Merkezleri, İşitme Engelliler Kadın Basketbol Milli Takımı’nın yanında

İnsanların daha iyi işitmelerine yardımcı olmak için “İyi Duymak İyi Yaşamaktır” mottosuyla çalışan İdis İşitme Merkezleri, İşitme Engelliler Kadın Basketbol Milli Takımı’nın ana sponsoru oldu.

İdis İşitme Merkezleri, İşitme Engelliler Kadın Basketbol Milli Takımı’nın yanında
03.02.2023 00:20
0
A+
A-

İnsanların daha iyi işitmelerine yardımcı olmak için “İyi Duymak İyi Yaşamaktır” mottosuyla çalışan İdis İşitme Merkezleri, İşitme Engelliler Kadın Basketbol Milli Takımı’nın ana sponsoru oldu. İdis İşitme Merkezleri ile Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu arasında 3 yıllık anlaşma imzalandı.

Türkiye’de işitme kaybı yaşayan bireylerin hayat kalitesini yükseltmeye odaklanan İdis, İşitme Engelliler Kadın Basketbol Milli Takımı’na tam destek veriyor. Türkiye İşitme Engelliler Federasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle İdis, İşitme Engelliler Kadın Basketbol Milli Takımı’nın 2025 yılına kadar ana sponsoru oldu.

İmza törenine Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Kerim Vural ayrıca İdis İşitme Merkezleri İş Birim Direktörü Barış Nargileci’nin yanı sıra takım kaptanı Esin Bilgili, oyuncular Büşra Çevik, Çağla Nur Uzundurukan ayrıca Kübra Demir de katıldı.

“Bir sponsorluk anlaşmasından daha fazlasını imzalıyoruz”

Bu sponsorluğun işitme kayıplı bireylerin hayata eksiksiz katılabildiğini vurgulamak için önemli bir fırsat olduğunu belirten İdis İşitme Merkezleri Perakende İş Birimi Direktörü Barış Nargileci, “Türkiye’de 12 şehirde 30 işitme merkezimizle işitme kayıplı bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. İşitme Engelliler Kadın Basketbol Takımı ile yaptığımız anlaşma bizim için bir sponsorluktan çok daha fazlasını ifade ediyor. Birlikte yürümekten gurur duyduğumuz kadın basketbol takımımızın büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyoruz. Bu yolculukta takımımızın başarılarını desteklemek için elimizden gelen tüm desteği sunacağız.  Bu sponsorluğu bir gönül birliği filmi olarak tanımlıyoruz. Sporcularımız bu filmin ana oyuncuları biz de İdis olarak yardımcı oyunculardan yalnızca bir tanesiyiz.  Bu sponsorlukla kurulan gönül bağımızın uzun yıllar devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

“Bu iş birliği güzel başarıların ilk adımı olacak”

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Kerim Vural, “İdis İşitme Merkezleri ile yaptığımız iş birliği çok kıymetli. İdis, Dünya Şampiyonluğu yolundaki Milli Takımımıza destek olarak bu yolda beraber yürümenin ilk adımını attı. Türkiye’nin 24 branşta faaliyet gösteren büyük federasyonlarından biri olarak bütün işitme engelli kardeşlerimize spor yaptırmak, onları spor aracılığıyla hayata daha sıkı bağlamak üzere faaliyetler yürütüyoruz. Spor bağı olmayan tek bir işitme engellinin kalmaması için çıktığımız bu yolda İdis’e desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. İnanıyorum ki bu iş birliği karşılıklı olarak birbirimize şans getirecek ayrıca güzel başarılar elde edeceğimiz yolculuğun ilk adımı olacak” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu