tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3684
EURO
34,9598
ALTIN
2.325,27
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

İAOSB’nin Yeni Başkanı Cenk KARACE oldu

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nin yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace oldu.

İAOSB’nin Yeni Başkanı Cenk KARACE oldu
01.03.2023 11:25
0
A+
A-

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nin yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace oldu. 

27 Şubat’ta İAOSB Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen 21. Olağan Genel Kurul toplantısında, Bölge’de 2003 tarihinden bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Hilmi Uğurtaş’ın listesi 170 oy alırken, Cenk Karace’nin oluşturduğu liste 179 oy ile seçimi kazandı.

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nin evi gibi olduğunu vurgulayan Karace, “Burası hepimizin mabedi. Aldığımız bayrağı daha yukarıya taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yeni yönetimin gücüne, yeni enerjinin kuvvetine inancımız tam. İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgemizde hayata geçirmeyi planladığımız projelerimiz için heyecanlıyız” ifadesinde bulundu.

Karace ve Hilmi Uğurtaş başkanlığında Bölgeye 20 yıl boyunca hizmet veren tüm yönetim kurulu üyelerine de çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 

İAOSB’nin 2003 tarihinden bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Hilmi Uğurtaş da yeni yönetimi tebrik ederek, her vakit kendilerine destek vermeye hazır olduklarını söyledi. 

Cenk Karace’nin Yönetim Kurulu listesinde, Cem İnam, Melih Dirin, Fesih Demirer ayrıca İlker Ergüllü yer aldı.
 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu