tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3602
EURO
35,0056
ALTIN
2.325,97
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Hyundai Marka Değerini 17 Milyar Dolara Çıkardı

Hyundai, dünyaca ünlü marka araştırma kuruluşu Interbrand tarafınca 35’inci sırada yer aldı. Interbrand, Hyundai’nin marka değerini de bir …

Hyundai Marka Değerini 17 Milyar Dolara Çıkardı
05.11.2022 00:34
0
A+
A-

Hyundai, dünyaca ünlü marka araştırma kuruluşu Interbrand tarafınca 35’inci sırada yer aldı.

Interbrand, Hyundai’nin marka değerini de bir önceki yıla göre yüzde 14 artırdı.

Hyundai, 2022 tarihinde marka değerini de 17 milyar dolara çıkararak hızlı bir büyüme gösterdi.

Otomotiv pazarındaki yeni modelleri ayrıca teknoloji alanındaki yatırımlarıyla sürekli olarak ön planda olan Hyundai, marka değeriyle de dikkat çekmeye devam ediyor. Hyundai Motor Company, Interbrand’in araştırma sonuçlarına göre; art arda ikinci yıl küresel marka değerinde 35’inci sıraya yerleşirken, üst üste sekizinci yılını da ilk 40’a girerek tamamladı. Dünyaca ünlü Interbrand’ın bu değerlendirmesiyle birlikte şirketin elektrikli araçlara yönelik stratejik çalışmaları da gelecekteki mobilite vizyonunu genişletmesi açısından önemli rol oynadı.

Interbrand, Hyundai’nin marka değerini de bir önceki yıla göre yüzde 14 artırarak 2022’de 17,3 milyar dolara ulaştığını açıklarken aynı zamanda en iyi 40 marka arasındaki yerini de korumuş oldu. Lüks ayrıca premium rakipler hariç, otomotiv markaları arasında en hızlı büyüme gösteren Hyundai’nin EV modelleri, bu önemli başarıyı göstermesinde kilit rol oynadı.

Hyundai’nin günden güne büyüyen IONIQ serisi ise giderek daha rekabetçi hale gelen EV segmentine yenilikçi teknolojiler ayrıca heyecan verici tasarımlar getirdi. Geçtiğimiz günlerde ülkemizde de satışa sunulan IONIQ 5, Hyundai’nin gelecekteki EV modelleri için tasarım ayrıca teknoloji yönünü de belirliyor.

Hyundai, gelecek odaklı teknolojilerinin yanı sıra proaktif çevresel, sosyal ayrıca yönetişim (ESG) girişimleriyle de marka güvenilirliğini ayrıca empatisini sürekli olarak artırmaya devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu