tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5998
EURO
34,7797
ALTIN
2.496,69
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

HyperX Cloud Stinger 2 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Satışa Sunuluyor

2.4GHz Kablosuz Bağlantının Benzersiz HyperX Konforuna Eklenmesi ayrıca DTS Headphone:X Özelliği İçeren Sürükleyici Ses HP Inc. şirketinin …

HyperX Cloud Stinger 2 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Satışa Sunuluyor
15.11.2022 00:19
0
A+
A-

2.4GHz Kablosuz Bağlantının Benzersiz HyperX Konforuna Eklenmesi ayrıca DTS Headphone:X Özelliği İçeren Sürükleyici Ses

HP Inc. şirketinin oyun çevre birimleri ekibi ayrıca oyun ayrıca e-spor alanında marka lideri olan HyperX, bugün HyperX Cloud StingerTM 2 kablosuz oyun kulaklığının piyasaya sürdüğünü açıkladı. Yumuşak hafızalı köpük ayrıca birinci sınıf deri ile HyperX’e özgü konfor ayrıca dayanıklılık sunan Kablosuz Cloud Stinger 2 , gelişmiş 3D ses uzamsallaştırma ayrıca konumlandırma doğruluğu için DTS® Headphone:X® Spatial Audio1 teknolojisini kullanırken, 20 saate kadar pil ömrü2 ile kablosuz oyun deneyimi sunar.

Kablosuz Cloud Stinger 2, sürükleyici bir ses ortamı oluşturma adına DTS Headphone:X sanal uzamsal özelliği ile daha net ses sağlamak için büyük 50 mm sürücüler kullanır. Kulaklıkta ve daha fazla rahatlık, daha az arka plan gürültüsü ayrıca daha net ses kalitesi için kulaklık başlığında kolay erişilebilen ses kontrolleri olmasının yanı sıra, sessize alınabilen gürültü önleyicili esnek mikrofon bulunmaktadır.

HyperX EMEA İşletme Müdürü Bianca Walter, “Kablosuz Cloud Stinger 2, oyunculara kaliteli tasarım ayrıca konforun yanı sıra kablo paraziti olmadan uygun bir fiyat noktasında muhteşem bir DTS Headphone:X ses deneyimi sunuyor” dedi. ” Kablosuz Cloud Stinger 2 oyun kulaklığı, kablolar olmadan oynama özgürlüğü ayrıca esnekliği ile daha sürükleyici bir oyun içi deneyim isteyen oyuncular için mükemmel bir seçenektir.”

Kullanıcı deneyiminden ödün vermeden kabloları ortadan kaldıran Kablosuz Cloud Stinger 2, popüler HyperX Cloud Stinger serisine yeni bir seçenek ekliyor. En son geliştirilen Cloud Stinger 2’nin temel özelliklerini koruyan yeni kablosuz versiyon, mükemmel ses ayrıca 300 gramın altındaki hafif konforun yanı sıra, 20 saate2 kadar kablosuz özgürlük ile daha fazla esneklik sunuyor. Kulaklık ve mola verirken boyun etrafına esnek bir şekilde oturması için 90 derece dönen kulaklık başlıkları ile donatılmıştır.

Erişebilirlik

HyperX Kablosuz Cloud Stinger 2 oyun kulaklığı, EMEA’daki perakende ayrıca e-perakendecilerde satışa sunulmuştur. Daha fazla bilgilendirme için lütfen Kablosuz HyperX Cloud Stinger 2 oyun kulaklığı ürün sayfasını ziyaret ediniz. HyperX.com’daki fiyatlandırma önceden haber vermeksizin değiştirilebilir. Perakende fiyatları değişiklik gösterebilir.

Mevcut COVID-19 durumu sebebiyle HyperX, bazı ürün ayrıca sevkiyatlarda gecikmeler yaşayabilir. HyperX, müşterileri üzerindeki etkiyi en aza indirmek ayrıca ürün bulunabilirliğini ayrıca zamanında teslimatı sağlamak için iş ortaklarıyla birlikte çalışmak üzere mümkün olan her türlü önlemi almaktadır.

HyperX Cloud Stinger 2 Kablosuz Oyun Kulaklığı Özellikleri:

Parça Numarası 676A2AA

Kulaklık Özellikleri

Sürücü Tip Dinamik, Neodyum mıknatıslı 50mm

Form Faktörü Kapalı Sırt

Frekans Tepkisi 10Hz – 20.2kHz

Empedans 32Ω

Hassasiyet 104.5 dBSPL/mW at 1 kHz

T.H.D ≦2

Çerçeayrıca Tipi Plastik

Kulak Yastıkları Hafızalı sünger ayrıca birinci sınıf deri

Mikrofon Özellikleri

Element Elektret kondansatörlü mikrofon

Kutupsal Desen Çift yönlü, Gürültü önleyici

Frekans Tepkisi 20 Hz – 6.68 kHz

Hassasiyet -12 dBFS/Pa at 1kHz

Bağlantılar ayrıca Özellikler

Ses Bağlantısı Kablosuz USB

USB Ses Formatı Stereo

USB Teknik Özellikleri USB 2.0

Örnekleme Hızları 48kHz

Bit-Derinliği 16-bit

Sanal Surround Ses Dahil DTS® Kulaklık:X®1

Ses Kontrolleri Yerleşik ses kontrolleri

Batarya Özellikleri

Tip Şarj edilebilir lityum-polimer

Pil Ömrü 20 Saat2

Şarj Süresi 3.5 Saat

Kablosuz Özellikleri

Tip 2.4GHz

Kablosuz Menzil 20 metreye kadar

Fiziksel Özellikler

Ağırlık 275g

Kablo uzunluğu(ları) ayrıca tip(leri) 0,5 m USB şarj kablosu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet