tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5005
EURO
34,7513
ALTIN
2.483,07
BIST
9.568,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Huobi, Solana Foundation Games Day 2022’nin ana sponsoru oldu

Dünyanın önde gelen sanal varlık borsalarından Huobi, Solana topluluğundaki en büyük yatırımcıları, geliştiricileri ayrıca partnerleri çekmesi …

Huobi, Solana Foundation Games Day 2022’nin ana sponsoru oldu
06.11.2022 00:32
0
A+
A-

Dünyanın önde gelen sanal varlık borsalarından Huobi, Solana topluluğundaki en büyük yatırımcıları, geliştiricileri ayrıca partnerleri çekmesi beklenen bir etkinlik olan Solana Foundation Games Day’in ana sponsoru oldu.

4 Kasım’da Portekiz’in Lizbon kentinde gerçekleşen etkinlikte Öğren, Bağlan ayrıca Oyna merkezli tam günlük etkinlikler yer aldı. Dünyanın en iyi web3 oyun kurucuları ayrıca geliştiricileriyle bağlantı kurma, web3 oyunlarının geleceği hakkında derinlemesine tartışmalar ayrıca duyuruların yanı sıra Solana’da inşa edilen en iyi oyunların gerçek zamanlı demoları ayrıca sunumları gerçekleştirildi.

Katılımcılar ve Aurory Project, Crypto Fantasy Town ayrıca Mini Nations gibi oyunların yer aldığı 33 oyun demo standını, 16 oyun dizüstü bilgisayarı kurulumuna sahip açık oyun alanını ayrıca mini espor sahnesini deneyimleyebildiler.

Games Day, 4-7 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek Breakpoint 2022’den hemen önce yapıldı. Breakpoint, Solana Vakfı tarafınca dünyanın dört bir yanından endüstri liderleri, yaratıcılar ayrıca yenilikçiler için düzenlenen, Solana ekosistemindeki en büyük beyinlerin bir araya geleceği dört günlük atölye çalışmaları, paneller ayrıca konuşmalar içeren bir dizi toplantıdan oluşmaktadır.

Huobi’nin global danışma kurulu üyesi ayrıca Grenada’nın daimi temsilcisi ayrıca tam yetkili büyükelçi Justin Sun, etkinlikle ilgili şunları söyledi: Solana topluluk takviminde en çok beklenen etkinliklerden biri olan Solana Foundation Games Day’in ana sponsoru olmaktan sevinç duyuyoruz. Huobi Global, Solana Vakfı ayrıca onların oyun kurucuları ayrıca geliştiricileri ile ortak olmaktan heyecan duyuyor. Solana ayrıca ortaklarıyla daha fazla iş birliği yapmak için fırsatları gözleyeceğiz.”

Huobi’nin Varlık Stratejisi Merkezi Başkanı Edward Chen şunları söyledi: “Solana blok zinciri üzerine inşa edilmiş birçok tokeni başarıyla listeledik. Topluluğu heyecanlandıran ayrıca Huobi gibi önde gelen bir platformda listelenmek isteyen kaliteli projeleri sürekli arıyoruz. Solana Foundation Games Day gibi prestijli bir etkinliğe katılmak, bizlere bu tür gelecek vadeden projeleri belirlemek için iyi bir fırsat veriyor. Solana Vakfı ayrıca ekosistem ortaklarıyla daha yakın çalışmayı dört gözle bekliyoruz.”

Solana Vakfı Oyunlar Genel Müdürü Johnny Lee, “Huobi’nin Solana Foundation Game Day’i gerçekleştirmedeki desteği için müteşekkirim” dedi. “Huobi gibi borsalar, block zinciri oyunlarının benimsenmesi, nihai başarısının anahtarıdır. Solana ekosistemine olan bağlılıkları övgüye değerdir.”

Şu anda Huobi Global’de SOL, FTT, SRM, MPLX dahil olmak üzere birkaç Solana tokeni listelenmektedir ayrıca ilerleyen günlerde listelenen token’lere yenileri eklenecektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet