tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9552
ALTIN
2.325,66
BIST
9.080,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Huobi Global, Ethereum birleşmesini kutlamak için iki milyon dolarlık bir işlem yarışması başlattı

Huobi Group bünyesindeki dünya lideri kripto varlık alım satım platformu olan Huobi Global, bugün Huobi İşlem Yarışması’nı başlattığını duyurdu …

Huobi Global, Ethereum birleşmesini kutlamak için iki milyon dolarlık bir işlem yarışması başlattı
02.09.2022 16:51
0
A+
A-

Huobi Group bünyesindeki dünya lideri kripto varlık alım satım platformu olan Huobi Global, bugün Huobi İşlem Yarışması’nı başlattığını duyurdu. İki milyon USDT’lik büyük ödül havuzu ile bu işlem yarışması, yaklaşmakta olan Ethereum birleşmesini kutlamak ayrıca kripto para ile işlem yapan kullanıcıların, Huobi’nin farklı seviyelerdeki kullanıcılara kademeli avantajlar sağlayan yeni Prime üyelik programına katılmaya teşvik etmek için tasarlandı.

Merakla beklenen yarışma, 5-15 Eylül 2022 arasındaki 10 günlük bir süre boyunca kullanıcıları karşı karşıya getirecek. Bu on günün her birinde, Huobi işlem hacimlerini takip edecek ayrıca en iyi kullanıcıları halka açık bir puan tablosunda sıralayacak. Liderlik tablosunda yerini alacak kadar yetenekli kullanıcılar, iki milyon USDT’lik büyük ödül havuzunu paylaşacak ayrıca en iyi kullanıcılar 50.000 USDT’ye kadar bireysel ödül kazanacak. Katılımcılar, Prime üyelik seviyelerine göre üç seviyeden birinde gruplandırılacaktır: Yeni Yatırımcılar, Yetenekli Yatırımcılar ayrıca Usta Yatırımcılar. Yarışma boyunca, kullanıcıların sınıflandırmaları, işlem hacimlerine bağlı olarak değişebilir.

Yarışma aynı zamanda kripto para ile işlem deneyimini daha eğlenceli ayrıca etkileşimli hale getirmek için tasarlandı. Good Luck ödüllerimiz, yeni yatırımcı akışı için işlem hacmi gereksinimlerini karşılayan tüm katılımcılara açıktır; katılımcılar ve 10.000 USDT ödül havuzunun bir kısmını kazanmaya hak kazanırlar.

Ek olarak, bu yarışma Ethereum ana ağının Proof-of-Stake Beacon Chain ağı ile yakında birleşmesini kutlayacak. Bu, Ethereum’un ölçekleme sorunlarını hafifletebilecek ayrıca işlem hızlarını hızlandırabilecek yükseltmeler için temel oluşturacak ayrıca Katman-1 blok zinciri ayrıca bir bütün olarak endüstri için yeni olanaklar açacaktır. Dahası, eğer kullanıcılar yarışma sırasında Ethereum ayrıca diğer belirtilmiş tokenleri alıp satarlarsa, alım satım miktarları bilinmeyen bir değişkenle çarpılarak hacimleri ayrıca ödül kazanma şansları artar.

Bu işlem yarışması, Huobi Global’in aktif kullanıcılara indirimli işlem ücretleri ayrıca diğer avantajlar sağlayan yeni, kapsamlı Prime üyelik programını başlatmasından kısa bir süre sonra gerçekleşiyor. 30 günlük spot işlem hacimleri ortalama 10.000 USDT olan yatırımcılar en düşük seviye için hak kazanacak; Türev işlem hacimleri 100.000 USDT veya varlıkları en az 2.000 USDT olanlar da hak kazanacaklar. Program, yeni üyeler için eşiği düşürerek ayrıca ve hem spot hem de türev kullanıcılarına uygunluk sağlayarak rakiplerinden ayrışıyor.

Yukarıdaki bilgilendirmeler sadece referans içindir. Huobi Global, platformunda herhangi bir dijital varlık, ürün veya promosyonu önermez veya desteklemez. Dijital varlıkların ayrıca dijital varlık türevlerinin ticareti, önemli fiyat oynaklığı sebebiyle yüksek risklerle birlikte gelir. Lütfen tüm riskleri tam olarak anladığınızdan emin olun ayrıca işlem yapmadan önce ihtiyatlı kararlar alın. Lütfen https://www.huobi.com/support/tr-tr/detail/360000188081 adresindeki ayrıntılı risk hatırlatıcımızı okuyun. Huobi Global, ticari kayıplarınızdan sorumlu olmayacaktır.

Huobi Global Hakkında

2013 tarihinde kurulan Huobi Global, beş kıtada ayrıca 160 farklı ülke ayrıca bölgede on milyonlarca kullanıcısı olan dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biridir. Uzun yıllardır spot, türevler ayrıca Bitcoin işlemlerinde kripto para birimi endüstrisine öncülük ederek finansal özgürlüğü güçlendirmeye ayrıca yeni küresel zenginlik yaratmaya kendimizi adadık. Altyapımız, operasyonlarımız ayrıca tekliflerimiz, yerel uzmanlıkla desteklenen güçlü küresel müşteri destekleriyle, kullanıcı güvenliğine ayrıca sektör uyumluluğuna öncelik veren süreçler ayrıca standartlar üzerine kuruludur. Tüm kullanıcılar için gerçekten müşteri odaklı, güvenli ayrıca sürdürülebilir benzersiz bir alım satım ortamı sunarak uzun vadeli başarılarını sağlar. Daha fazla bilgilendirme için www.huobi.com adresini ziyaret edin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu