tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0555
ALTIN
2.326,55
BIST
9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

HUAWEI Tüketici Elektroniği Grubu IFA 2022 Fuarında yeni ürünlerini tanıttı

Huawei, Berlin’deki IFA 2022 tüketici elektroniği fuarında bir dizi yeni ürün lansmanı ile inovasyona olan bağlılığını gösterdi. Hem donanım …

HUAWEI Tüketici Elektroniği Grubu IFA 2022 Fuarında yeni ürünlerini tanıttı
02.09.2022 17:21
0
A+
A-

Huawei, Berlin’deki IFA 2022 tüketici elektroniği fuarında bir dizi yeni ürün lansmanı ile inovasyona olan bağlılığını gösterdi.

Hem donanım hem de yazılım genelinde Huawei, kullanıcı deneyimlerini daha keyifli, daha iş birliğine dayalı ayrıca kullanımı daha kolay hale getiren özellikler sunmaya devam ediyor. Bu avantajlar şu anda IFA’da sergilenen amiral gemisi akıllı ofis cihazları, sağlık takibine yardımcı giyilebilir cihazları ayrıca akıllı telefon fotoğrafçılığındaki yenilik dahil olmak üzere bir dizi inovatif üründe sergileniyor.

HUAWEI nova 10 ayrıca nova 10 Pro

Yeni HUAWEI nova 10 ayrıca nova 10 Pro akıllı telefonlar, en son fotoğrafçılık trendlerine odaklanılarak geliştirildi. Akıllı telefon üreticileri geçmişte arkaya bakan kameraya öncelik verirdi, ancak en yeni sosyal basın uygulamalarının milyonlarca kullanıcısı için ön kameranın performansı çok önemli.

HUAWEI nova 10 ayrıca nova 10 Pro, geleneksel yaklaşımı değiştiren ilk akıllı telefonlar. Her iki cihaz da 4K video çekimi yapabilen etkileyici 60MP Ultra Geniş Açılı ön kameraya sahip. HUAWEI nova 10 Pro ve kristal netliğinde yakın çekimler için ek bir 8MP portre kamerasına sahip.

Her iki cihaz da gelişmiş görüntü işleme, yüksek ekran yenileme hızları ayrıca hızlı şarj özelliğine sahip 50 MP arkaya bakan bir kamera da dahil olmak üzere, genç nesle ilham vermek için tasarlanmış bir dizi etkileyici özelliği barındırıyor. Tüm bunlar, yalnızca 7,88 mm ölçülerindeki HUAWEI nova 10 Pro ayrıca 6,88 mm’lik daha da ince olan nova 10 ile inanılmaz derecede şık bir tasarımda toplanıyor.

HUAWEI MateBook X Pro

Huawei’nin en yeni hafif akıllı amiral gemisi dizüstü bilgisayarı HUAWEI MateBook X Pro, bir dizi yenilikçi özelliği güzel bir metalik mat kaplamada bir araya getiriyor. Hafif ayrıca dayanıklı magnezyum alaşımlarının kullanımı ayrıca Mikro-ark Oksidasyon Kaplama işlemi, dizüstü bilgisayarı son derece taşınabilir, dayanıklı ayrıca dokunması hoş hale getiriyor.

Yeni HUAWEI MateBook X Pro, 14,2 inç 3,1K FullView ekranıyla dikkat çekiyor ayrıca bir MateBook’ta şimdiye kadar bulunan en gelişmiş dokunmatik yüzeye sahip. HUAWEI Free Touch, ekran görüntüleri, parlaklık, ses ayarı ayrıca çok daha fazlasını içeren sekiz yenilikçi hareket kontrolünü destekliyor.

12. Nesil Intel® Core™ işlemciyle donatılan bilgisayar, öncekinden 60 daha verimli olan tamamen yeni hibrit mimariye sahip. Yeni bir HUAWEI Shark Fin Fan soğutma sistemi ve HUAWEI MateBook X Pro’nun uzun bir süre verimli bir şekilde çalışmasını sağlıyor.

HUAWEI MatePad Pro

Yeni nesil amiral gemisi tablet HUAWEI MatePad Pro, dış tasarım, ekran kalitesi, görsel-işitsel deneyim, yazılım ayrıca donanım açısından güncellendi. 120 Hz yüksek yenileme hızına, 90 ekran-gövde oranına ayrıca daha zengin özellikler ayrıca tutarlı renk sağlamak için Evrensel Renk Tutarlılığı teknolojisine sahip 12,6 inç HUAWEI OLED Gerçek Renkli FullView Ekran ile birlikte geliyor.

HUAWEI MatePad Pro ve kullanıcılara daha akıllı bir tablet deneyimi getiriyor ayrıca PC benzeri bir deneyim sunarak tablet ürünlerinin yaratıcılığını ayrıca üretkenliğini daha da artırıyor. Uygulama Çarpanı ayrıca Çoklu Pencere desteği gibi özellikler, birden çok görevin aynı anda işlenmesini sağlıyor. Ek olarak, HUAWEI M-Pencil (2. nesil) ayrıca akıllı manyetik klavye, kullanıcılara ofis, yaratıcı ayrıca çalışma senaryoları arasında geçiş yaparken çok yönlülük katıyor.

HUAWEI WATCH D

Huawei’nin giyilebilir cihazlarının çoğu, kalp takibi ayrıca SpO2 gibi çeşitli önemli hayati sağlık istatistiklerini izleyerek kullanıcılara gönül rahatlığı sağlar. Yılın başlarında Huawei, kullanıcının kan basıncını ölçen ayrıca bir elektrokardiyogramı (EKG) destekleyecek yenilikçi bir sistem içeren HUAWEI WATCH D’yi duyurdu.

HUAWEI WATCH D ve tüm gün SpO2 ayrıca kalp atış hızı izleme ile kapsamlı bir sağlık asistanı olarak görev yapacak ayrıca otomatik düşük kan oksijen seviyesi hatırlatıcıları ayarlamanıza, ve uyku ayrıca stres izlemenize olanak tanıyor.

Huawei Mobile Services (HMS)

Huawei’nin HMS ekosistemi etkileyici bir hızla gelişmeye devam ediyor. Kullanıcılara birden fazla cihazda üstün haritalama ayrıca gezinme, arama, posta ayrıca alışveriş özellikleri sunmak için sürekli olarak yenileniyor. Huawei şu anda 45 milyonu Avrupa’da olmak üzere aylık 580 milyon aktif kullanıcıya sahip AppGallery pazarına yatırım yapmaya devam ediyor. AppGallery’de bulunan uygulamaların sayısı yıldan yıla 147 arttı ayrıca 5,5 milyonun üzerinde kayıtlı geliştirici daha da fazlasını eklemek için çalışıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu