tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3654
EURO
34,9610
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

HONOR’un akıllı telefon satış gelirindeki yükseliş devam ediyor

Strategy Analytics tarafınca yayınlanan rapora göre 2022 yılının ilk çeyreğinde küresel akıllı cihaz üreticisi HONOR’un akıllı telefon toptan …

HONOR’un akıllı telefon satış gelirindeki yükseliş devam ediyor
25.07.2022 10:51
0
A+
A-

Strategy Analytics tarafınca yayınlanan rapora göre 2022 yılının ilk çeyreğinde küresel akıllı cihaz üreticisi HONOR’un akıllı telefon toptan satış geliri yıllık bazda yüzde 291 artış gösterdi.

Global tarafta akıllı telefon gelirleri yıllık bazda yüzde 1 düşmesine rağmen HONOR, geride bıraktığımız çeyrekte tüm markalar arasında en hızlı büyümeyi sağlamış oldu. Xiaomi, OPPO ayrıca Vivo gibi diğer büyük Çinli üreticilerin satışları aynı dönemde düştü.

Sadece geride bıraktığımız beş çeyreklik dönemde, HONOR’un geliri dünyada altıncı sıraya yükseldi. Nispeten yeni bir akıllı telefon markası olan ayrıca özellikle Çin pazarı başta olmak üzere Asya-Pasifik bölgesinde daha aktif olan HONOR, 2022’nin ilk çeyreğinde küresel pazar payının yüzde 3’üne ulaştı.

Strategy Analytics, 2022 yılının ilk çeyreğinde HONOR’un toptan satış gelirinin yüzde 95’inden fazlasının Asya-Pasifik bölgesinden geldiğini tahmin ediyor. Firmanın yıllık oranı çeyrekte yüzde 370’e ulaşırken, diğer Çinli akıllı telefon üreticileri yıllık büyümelerinin keskin bir şekilde düştüğü belirtildi. Ortadoğu ayrıca Afrika bölgesinde HONOR gelirinin 10 kat arttığı ancak sevkiyatlarının o kadar yüksek olmadığı bir başka bölge olarak belirtildi.

2022 yılının ilk çeyreğinde, HONOR’un küresel toptan ortalama satış fiyatı da en yüksek yıllık büyüme oranını ulaşarak yüzde 70’e seviyesine yükseldi. Bu istatistiklere göre şirket, bu çeyrekte Xiaomi, OPPO, Vivo ayrıca Realme gibi markaların yanında ilk 10 arasında yer alıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu