tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3130
EURO
35,0793
ALTIN
2.309,71
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Her devrin dervişi, gönül eri Yunus Emre anısına Albüm

Usesco, 2021 yılını vefatının 700. yılı münasebetiyle Yunus Emre anma yılı olarak kabul etti. Vefatının üzerinden yüzlerce yıl geçmesine rağmen …

Her devrin dervişi, gönül eri Yunus Emre anısına Albüm
25.09.2022 04:36
0
A+
A-

Usesco, 2021 yılını vefatının 700. yılı münasebetiyle Yunus Emre anma yılı olarak kabul etti. Vefatının üzerinden yüzlerce yıl geçmesine rağmen şiirleriyle hala gönüllere dokunan Yunus Emre adına ‘Gönüller Yapmaya Geldik’ albümü yapıldı. Proje sahipliğini Gençlik ayrıca Spor Bakanlığı’nın üstlendiği albümün koordinatörlüğünü de Tema Kültür Sanat / Sercan Akkaya üstlendi.

Her devrin dervişi, gönül eri olan Yunus Emre’nin sözlerinden bestelenen ayrıca aranjesi yapılan ‘Gönüller Yapmaya Geldik’, albümüne 8 sanatçı da sesiyle hayat verdi. 11 eserden oluşan albümün Gel Gör Beni eserine ise 8 sanatçı düet yaptı. Gençlik ayrıca Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu de albümde yer alıyor. Yunus Emre’nin bilinen eserlerinden olan ‘Haktan Gelen Şerbeti’ şiirini sesiyle hayat veren Kasapoğlu, gala gecesinde şiiri canlı seslendirecek.

8 sanatçının nefes olduğu Gönüller yapmaya geldik albümünün gala gecesi ise 26 Eylül Pazartesi Saat 21.00’da Ankara ATO Congresıum / Oditoryum salonunda Gençlik ayrıca Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Düzenlenecek gecede her sanatçı bir şarkı ayrıca bir ortak eser seslendirecek. Ortak eser Gel Gör Beni için stüdyo ortamında bir de klip çekimi yapıldı. Çekilen klip gala gecesinde ilk kez gösterimi yapılacak.

Mehmet Muharrem Kasapoğlu / Haktan Gelen Şerbeti

Gençlik Korosu / Şol Cennetin Irmakları

Aykut Kuşkaya / Gönüller Yapmaya Geldim

Onur Şan / Bir Kararda Durmayalım

Dilek Türkan / Sordum Sarı Çiçeğe

Ender Doğan / Ali Almış Sancağını Eline

Fatih Koca /Canım Kurban Olsun Senin Yoluna

Gülay / Göçtü Kervan

Hakan Aysev / Bana Seni Gerek Seni

Mehmet Erdem / Severim Ben Seni

Ortak Eser / Gel Gör Beni > Klip Şarkısı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu