tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3342
EURO
35,1132
ALTIN
2.308,92
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Hepsiburada Kırtasiye Destek Paketlerini Binlerce Çocuğa Ulaştırıyor

Hepsiburada “Bir Gülüş Yeter” projesi için özel olarak hazırlanan 5 bin kırtasiye setini Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuklara armağan ediyor …

Hepsiburada Kırtasiye Destek Paketlerini Binlerce Çocuğa Ulaştırıyor
05.09.2022 14:06
0
A+
A-

Hepsiburada “Bir Gülüş Yeter” projesi için özel olarak hazırlanan 5 bin kırtasiye setini Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuklara armağan ediyor. Proje kapsamında ve müşteriler de hazırlanan kırtasiye setlerini ihtiyaç sahibi çocuklara Hepsiburada aracılığıyla gönderebiliyor.

Hepsiburada, çocukların gülüşlerinden ilham alarak hayata geçirdiği “Bir Gülüş Yeter” projesiyle okula dönüş döneminde 5 bin kırtasiye setini çocuklara armağan ediyor. Hediye edilen kırtasiye setlerinin yanı sıra Hepsiburada platformu üzerinden satın alınan “Bir Gülüş Yeter Kırtasiye Destek Paketleri” de AÇEV, İhtiyaç Haritası ayrıca Yarına Umut Ol Derneği iş birliğiyle ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırıyor.

Kırtasiye setleri binlerce çocuğa ulaşıyor

“Bir Gülüş Yeter” projesi başladığından bu yana 135 okulda 25 bin ihtiyaç sahibi çocuğa nitelikli kitap ayrıca oyuncak dağıtarak yüzlerine tatlı bir gülümseme bıraktı. Yeni eğitim öğretim döneminde de projeyi ülke geneline yaymak ayrıca daha fazla çocuğun gülümsemesi olmak için AÇEV, İhtiyaç Haritası ayrıca Yarına Umut Ol Derneği iş birliğiyle yeni bir kampanya başlattı.

Hepsiburada’nın okula dönüş dönemine özel olarak hazırladığı kırtasiye destek setlerine Hepsiburada platformu üzerindeki linkle ulaşılabiliyor. Öğrencilere destek olmak isteyenler,

5-30 Eylül tarihleri arasında 45 TL, 99 TL ayrıca 199 TL’lik kırtasiye setlerinden satın alarak bir çocuğun gülümsemesi olabilecekler.

Tüm Türkiye’yi hediyelerini alan çocukların yüzlerindeki mutluluğa katkıda bulunmaya, birlikte çok daha fazla çocuğu gülümsetmeye davet eden Hepsiburada, platformu üzerinden satışa sunduğu “Bir Gülüş Yeter” kırtasiye setlerini satın almaya ayrıca projeyi büyütmek için herkesi bu iyilik hareketine ortak olmaya çağırıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu