tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3610
EURO
34,9649
ALTIN
2.325,21
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Hepsiburada, Efsane İndirimlerle Kia Otomobil satışına başlıyor

Geçen sene 4 dakika içinde 20 otomobilin satıldığı özel kampanya için yeni tarihler belli oldu. Kia’nın üç modeli, bu yılki Efsane Kasım …

Hepsiburada, Efsane İndirimlerle Kia Otomobil satışına başlıyor
27.11.2022 00:29
0
A+
A-

Geçen sene 4 dakika içinde 20 otomobilin satıldığı özel kampanya için yeni tarihler belli oldu. Kia’nın üç modeli, bu yılki Efsane Kasım kapsamında 24-25 Kasım tarihlerinde Hepsiburada müşterilerine özel fiyat ayrıca fırsatlarla sunulacak.

24-25 Kasım günlerinde, Kia’nın üç farklı modeli, ÖTV matrah indirimine ek efsane İndirimlerle satışa çıkacak. Geçen sene Efsane Kasım döneminde, 20 otomobilin 4 dakika gibi rekor bir sürede satışının gerçekleştiği kampanya için bu sene de nefesler tutuldu.

Kampanya kapsamında bu sene Kia Picanto 1.0L Cool Benzinli Otomatik 2022, Kia Rio 1.4L Cool Benzinli Otomatik 2022, ayrıca Kia Stonic 1.4L Cool Benzinli Otomatik 2022 model otomobiller yeni sahiplerini bulacak.

Ekonomik motoru, kompakt yapısı ayrıca otomatik vitesli olması nedeniyle şehir içi kullanıcıların gözdesi olan Kia Picanto 1.0L Cool Benzinli 2022, piyasa fiyatı en uygun modellerden biri. Kampanya kapsamındaki B segmenti SUV sınıfı bir araç olan Kia Stonic 1.4L Otomatik 2022 ise diğer SUVlara göre daha uygun fiyatlı ayrıca aile otomobili olarak dikkat çekiyor.

Kampanyada otomobillerin tüm bedelleri tek seferde kredi kartı veya havale yoluyla ödenecek. Satın alma işlemi, Hepsiburada’dan herhangi bir standart ürün almak kadar kolay ayrıca hızlı olacak. Sipariş devamında bayi, müşterilerle iletişime geçerek ruhsat ayrıca diğer işlemler için gerekli evrakları talep edecek.

*Kampanya kapsamında satışa sunulan araç fiyatları 24 Kasım 2022 yılında Resmî Gazete’de yayınlanan 6417 sayılı karar doğrultusunda güncellenen ÖTV matrahlarına göre hesaplanmıştır.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu