tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3847
EURO
35,0605
ALTIN
2.325,56
BIST
9.110,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

“Hepimizin İsteği İnegöl’e En İyi Hizmeti Yapmak”

İnegöl Belediyesi’nin her yıl gerçekleştirilen yıllık değerlendirme ayrıca istişare toplantısı Cumartesi günü yapıldı.

“Hepimizin İsteği İnegöl’e En İyi Hizmeti Yapmak”
17.01.2023 00:36
0
A+
A-

İnegöl Belediyesi’nin her yıl gerçekleştirilen yıllık değerlendirme ayrıca istişare toplantısı Cumartesi günü yapıldı. Oylat Çağlayan Otel’de sabah başlayıp gün boyu devam eden değerlendirme toplantısında, İnegöl Belediyesi’nin 20 Daire Müdürü 1 yıllık çalışmaları meclis üyelerine hazırladıkları sunumlarla anlattı. Belediye Başkanı Alper Taban burada yaptığı konuşmada “Ortak paydamız İnegöl. İnegöl konusunda her birimizin isteği İnegöl’e en iyi hizmeti yapmak. Bizler de bu 5 yıllık dönemde bunları gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.

İnegöl Belediyesi’nin her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği yıllık değerlendirme toplantısı, bu yıl şehrin turizm markası, Şifalı İnci Oylat’ta yapıldı. Çağlayan Otel’de meclis üyeleri ayrıca daire müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen 2022 Yılı Değerlendirme ayrıca İstişare Toplantısında, belediyenin tüm faaliyetleri daire müdürleri tarafınca hazırlanan sunumlarla meclis üyelerine anlatıldı. 1 bu yılın muhasebesinin yapıldığı yıllık değerlendirme toplantısı, Cumartesi günü sabah 10.00’da başlayıp akşam 18.30’a kadar devam etti. Toplantıda 20 daire müdürü sunum yaptı.

PANDEMİNİN GÖLGESİNDE 2 YIL

Değerlendirme toplantısı, Belediye Başkanı Alper Taban’ın açılış konuşmasıyla başladı. Yapılan organizasyonu bir aile buluşması olarak nitelendiren Başkan Taban, “Bugün burada dolu dolu bir program gerçekleştireceğiz. Özellikle bu organizasyonu Oylat’ta yapalım istedik. Ailelerimizle birlikte de hep beraber bir kaynaşma vesilesi olacağını düşündük. 2019 tarihinde bizler göreayrıca başladık, ancak 2020 ayrıca 2021 yıllarını pandeminin gölgesinde geçirdik. Tabi oluşan her türlü şarta karşı çalışmalarımıza devam ettik. Büyük oranda da çalışmalarımızı hedeflediğimiz, planladığımız gibi bitirmek istiyoruz” dedi.

OYLAT’TA DEĞİŞİM AYRICA DÖNÜŞÜM

Toplantının yapıldığı Oylat hakkında da meclis üyelerine bilgilendirme veren Başkan Taban, “Oylat ile ilgili de bilgilendirme vermek istiyorum. Burada da bir dizi yatırımlar yapmak, dönüşüm sağlamak istiyoruz. Sadece İnegöl ayrıca Bursa değil, uluslararası bir marka olabilecek noktadayız. Doğasıyla, suyuyla, bulunduğu orman coğrafyasıyla herkese hitap edebilen bir yapıda Oylat. Bu yıl Oylat’ta yaklaşık 135 bin misafirimizi konaklattık. Bunun içerisine günübirlikçileri de eklediğimizde yaklaşık 300 binleri burada ağırlamış oluyoruz. Ancak burada öyle bir dönüşüm yapmalıyız ki inşallah milyonları aşan misafirleri burada ağırlayalım” açıklamalarında bulundu.

KATILIMCI YÖNETİM ANLAYIŞI MEYVELERİNİ VERİYOR

“Bugün 2022 yılını değerlendireceğiz. Görev süremizin de 4 yılını geride bıraktık” sözleriyle konuşmasını sürdüren Başkan Taban, şöyle devam etti: “2023 yılı hepimiz için hayırlı olsun. Aynı heyecanla, başladığımız günkü heyecanla muhalefeti ayrıca iktidarıyla hep birlikte bu yıl içerisinde de çalışmaya devam edeceğiz. Yapılan her bir işte kıymetli daire müdürlerimizin ayrıca meclis üyelerimizin katkısı, emeği var. Bu dönem bir farklılık olarak da şunu ifade edebilirim daha katılımcı bir vatandaş anlayışı gördük. Bunun özellikle böyle olmasını da istemiştik. Bunun için oluşturduğumuz altyapı hizmetleriyle, tüm iletişim kanallarını vatandaşlarımıza açarak onların bize sorun, öneri, eleştiri, tavsiyelerini iletmelerini sağladık. Katılımcı yönetim her vakit bize istikamet verme noktasında katkı sağlayacaktır. Bunun yanı sıra da iyi bir otokontrol sistemi olarak karşımıza çıkmaktadır.”

“ORTAK PAYDAMIZ İNEGÖL”

“Bu yıl belediyemizin kuruluşunun 153. Yılı. Benden önce 34 Belediye Başkanı görev yapmış. Her birinden Allah razı olsun. Meclis üyesi, daire müdürü, diğer çalışanlar olarak baktığımızda yine bu köprünün altından pek çok sular akmış gitmiş. Ama geriye kalan, görevler bittikten sonra bir ayrıca beraber olabilmek. Ortak paydamız İnegöl. İnegöl konusunda her birimizin isteği İnegöl’e en iyi hizmeti yapmak. Bizler de bu 5 yıllık dönemde bunları gerçekleştireceğimize inanıyorum. 2023 yılıyla alakalı da güzel çalışmalar yapacağımızı ifade ediyorum.”

KENT MARKA OFİSİ AÇILIYOR

“İnegöl’ümüzde bu yıl Kent Marka Ofisini yeni Yaşam Alanı projemiz içerisinde konumlandırmak istiyoruz. Burada bir organizasyon şeması oluşturmaya çalıştık. İnegöl marka bir şehir diyoruz ancak bunu profesyonel manada ayrıca akademik gözle sürdürelim istiyoruz. Gastronomi ayrıca turizm başlığı altında da bir çalışma yürütüyoruz.”

BÜTÇENİN %66’SI YATIRIMA DÖNÜŞTÜ

“Kaynaklarımızı kullanma noktasında itidalli gitmeye gayret ediyoruz. Her ne kadar ekonomik koşullar değişse de yaptığımız tüm harcamalarda en az kendi paramızı harcıyor hassasiyetiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Geçen yıl yüzde 57 ile yatırımı kapatmıştık, bu yıl yüzde 66 ile yatırımı kapattık. Bu oran göreayrıca başladığımızda yüzde 27 idi. Bu da her birimin daha verimli çalıştığınız, daha efektif işler ortaya koyduğunu bize gösteriyor. Sayıca da çok çok mütevazi rakamlarla çalışıyoruz.”

İNEGÖL KENT MARKA OFİSİ SUNUMU YAPILDI

Başkan Taban’ın konuşmasının ardından Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Cihad Doğan kürsüye davet edildi. Doğan, Başkan Taban’ın da konuşmasında söz ettiği “İnegöl Kent Marka Ofisi” çalışmaları ayrıca araştırmaları hakkında meclis üyelerine ayrıca daire müdürlerine bir sunum gerçekleştirdi.

DAİRE MÜDÜRLERİ 2022 YILINI ANLATTI

Açılış konuşması ayrıca akabinde yapılan sunumun ardından Belediye Başkanı Alper Taban ile Başkan Yardımcıları ayrıca tüm meclis üyelerinin bulunduğu salonda, daire müdürleri sırayla 2022 yılı çalışmalarına ilişkin sunumlarını gerçekleştirdi.

Akşam 18.00’da sona eren sunumların ardından Başkan Taban tekrardan kürsüye gelerek meclis üyelerinin sorularını yanıtladı. Bu sırada meclis üyeleri daire müdürlerinin yaptıkları sunumları puanlandırarak en iyi sunumu yapan daire müdürünü belirledi. Kültür ayrıca Sosyal İşler Müdürü Önder Kılıç meclis üyelerinin oylarıyla 1’inci seçilirken, İmar İşleri Müdürü Semih Karakaş 2’nci, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hayriye Durmuş ise 3’üncü oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu