tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5011
EURO
34,6246
ALTIN
2.481,40
BIST
9.642,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş D-Smart’ın Konuğu Oldu

D-Smart’ın sevilen programı Haftanın Konuğu, Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş’ı konuk etti. Savaş, transfer döneminden teknik adam …

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş D-Smart’ın Konuğu Oldu
14.08.2022 16:21
0
A+
A-

D-Smart’ın sevilen programı Haftanın Konuğu, Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş’ı konuk etti. Savaş, transfer döneminden teknik adam değişikliğine, Federasyondan yayın haklarına kadar önemli açıklamalar yaptı.

İşte Lütfü Savaş’ın açıklamalarında öne çıkan satır başları;

Hatayspor, transfer döneminde ekonomik olarak çok dikkatli davrandı. Ömer Erdoğan Hocamızdan çok memnunduk. Kötü sonuçlar aldığımız bir dönemin ardından Ömer Hoca artık enerjim bitti, ayrılmak istiyorum deyince 1 yıllık daha sözleşmemiz olmasına rağmen yollarımızı ayırdık. Serkan Özbalta karakter olarak bizlere çok uygun bir hoca ayrıca sistemine çok sadık. Çok iyi bir isimle çalıştığımızı söyleyebilirim.

3 transfer daha yapmayı planlıyoruz. Defansa, orta sahaya sol ayaklı bir isim ayrıca santrfor almayı planlıyoruz. Hocamızın sistemine uygun 3 tane adayımız var.

Trabzonspor maçında takımı beğendim. İlk yarı topla daha fazla oynayan takım bizdik, golden sonra biraz moralimiz bozuldu, gole kadar çok iyi mücadele ettik.

Hatay bir spor şehri oldu. Erkek ayrıca kadın futbol takımlarımız haricinde 10 tane amatör takımımız var. En üst ligde tam 12 takımımız bulunuyor. Bu alanda Türkiye’nin en başarılı şehriyiz.

Yeni Federasyon Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye çok güveniyorum. Daha önce Gaziantep Futbol Kulübünün başındayken 2 kez maçlarda bir araya gelmiştik Mehmet Bey ile. Hem ekonomiyi hem de futbolu çok iyi biliyor. Seçildikten sonra yaptıklarıyla güvenim daha da arttı. Şaibeli konuları ortadan kaldırdı, hakemler özelinde net bir duruş sergiledi ayrıca ekonomik anlamda iyi işlere imza atıyor.

Yayın gelirleri bizim en önemli kalemimiz ama ne yazık ki bu konuda beklentilerimizin altında yayın geliri kazanıyoruz. Hep beraber ligimizi daha kaliteli ayrıca marka değeri yüksek bir hale getirmeliyiz.

Bilet fiyatlarımız Türkiye ortalamasının altında. Tribünlerin daha fazla dolması gerekiyor. 6.500 ortalama seyirciye oynamak bizi mutlu etmez. 1.6 milyon nüfusu olan bir şehrin daha kalabalık bir seyirciyle maçlarını oynaması gerekiyor.

Rezerv lig uygulamasını faydalı buluyorum. Belki maliyetlerimizi arttırdı ama bir iki yıla takımlar için çok faydalı olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet