tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3638
EURO
35,0383
ALTIN
2.324,23
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

HangiKredi, Ümraniyespor’un isim ve forma sponsoru oldu

HangiKredi, bu sezon Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek kırmızı-beyazlı Ümraniyespor’a isim ayrıca forma göğüs sponsoru oldu. Sponsorluk …

HangiKredi, Ümraniyespor’un isim ve forma sponsoru oldu
01.08.2022 15:21
0
A+
A-

HangiKredi, bu sezon Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek kırmızı-beyazlı Ümraniyespor’a isim ayrıca forma göğüs sponsoru oldu. Sponsorluk anlaşması 2022-2023 sezonunu kapsayacak.

Bankacılık ürünleri karşılaştırma ayrıca başvuru alanında Türkiye’nin lider platformu HangiKredi, 2022-2023 sezonunda Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek Ümraniyespor’a isim ayrıca forma sponsoru oldu. HangiKredi Ümraniyespor olarak anılacak takımın formalarının göğsünde de HangiKredi yazacak.

Sponsorluk anlaşması, liglerin başlamasına az bir süre kala Ümraniyespor Kulübü tesislerinde imzalandı. İmza törenine Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, iLab Kurucu ayrıca Yönetici Ortağı Mustafa Say, Ümraniyespor Kulübü Başkanı Tarık Aksar, HangiKredi CEO’su Oray Durmazoğlu ayrıca Ümraniyespor yönetimi katıldı.

iLab Kurucu & Yönetici Ortağı Mustafa Say “Basketbolla başlayan, Türk sporuna desteğimizi Süper Lig 2022-2023 sezonunda futbol takımlarımızla yaptığımız iş birlikleri ile genişletiyor olmaktan büyük sevinç duyuyoruz. 1938 tarihinde kurulmuş olan Ümraniyespor köklü spor kulüplerimizden biri; tarihlerinde ilk kez Süper Lig’de oynayacakları bir sezonda sponsorluk anlaşmamız ile kendilerini destekleyebilmek bizler için çok kıymetli. Takım ruhuna inanan, azimli, hırslı ayrıca çok değerli yeteneklerin bulunduğu HangiKredi Ümraniyespor’a galibiyet ayrıca başarılarla dolu bir sezon diliyorum” dedi.

Ülke futboluna katkı sağlamak ayrıca yeni yetenekler kazandırmak adına bu birlikteliğe imza attıklarını belirten HangiKredi CEO’su Oray Durmazoğlu, “2006 tarihinden bu yana her yıl katlanarak büyüyen HangiKredi olarak ülke sporuna destek vermek istedik. Spor Toto Süper Lig’e yeni bir soluk getireceğine ayrıca bu ligde kalıcı olacağına inandığımız semtimizin takımı ayrıca gururu Ümraniyespor’un yanında olmaktan sevinç duyuyoruz. Bu desteği sadece bir spor kulübüne sağlanmış bir katkı olarak görmüyor, ülke sporumuzun marka değeri için de güçlü bir birliktelik yaratacağına inanıyoruz. Oluşturduğumuz sinerjinin futbol camiasına hayırlı olmasını ayrıca HangiKredi Ümraniyespor’a başarılar getirmesini diliyorum” dedi.

Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar da “Bu sezon ilk kez Süper Lig’e çıkmanın heyecanını yaşıyoruz. Amacımız Spor Toto Süper Lig’de kalıcı olup güzel başarılar elde etmek. Bu noktada sponsor desteği bizim için çok değerli. Bugün, bankacılık ürünleri karşılaştırma ayrıca başvuru alanında Türkiye’nin lider platformu HangiKredi ile isim ayrıca göğüs sponsoru olarak güzel bir iş birliğine imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sezon HangiKredi Ümraniyespor adı ile mücadele ederek galibiyetlere imza atacağız. Semtin takımı sektörün lideri ile bir araya geldi, bu birlikteliğin öncelikle Ümraniyespor’a ayrıca tüm futbol camiasına hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu