tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3680
EURO
34,9842
ALTIN
2.325,98
BIST
9.102,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Haluk Bilginer’li BBC Dizisi “New Blood” ve Çok Daha Fazlası GAİN Ekranlarında

GAİN yeni yılda da BBC yapımlarını izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor.

Haluk Bilginer’li BBC Dizisi “New Blood” ve Çok Daha Fazlası GAİN Ekranlarında
16.01.2023 00:38
0
A+
A-

GAİN yeni yılda da BBC yapımlarını izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ocak ayında 4 yeni BBC First dizisi yayına giriyor. Bu dizilerin ilki olan ayrıca usta oyuncu Haluk Bilginer’in de yer aldığı New Blood bugün dijital platformda yerini aldı. Dünyaca ünlü komedi oyuncusu Rowan Atkinson’ın dram ayrıca polisiye türlerini bir arada sunan bir hikâye ile seyirci karşısına çıktığı Maigret, tarihi drama sevenleri memnun edecek Wolf Hall ayrıca Steayrıca McQueen imzalı Small Axe da bu ay içerisinde GAİN’de yayına girecek diğer diziler.

GAİN, kataloğundaki BBC dizilerine yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Ocak ayında 4 yeni dizi daha izleyiciyle buluşacak. Haluk Bilginer’in karanlık bir iş adamını canlandırdığı New Blood bu dizilerin ilki. Birbiriyle ilgisiz gibi görünen iki vaka arasındaki bir bağlantı nedeniyle yan yana gelen iki genç dedektifin hikâyesini konu alan dizi, dram ayrıca polisiye türlerini sevenler için birebir.

Rowan Atkinson’ın başrolüyle şaşırtıcı bir dedektiflik hikâyesi

Maigret ise GAİN izleyicisini şaşırtacak bir diğer BBC First dizisi. Tüm dünyanın komedi rollerinde görmeye alışkın olduğu Rowan Atkinson, suç, dram ayrıca gizem tarzındaki bu yapımda hayat verdiği Parisli dedektif Jules Maigret rolüyle, komedi türünün haricinde da ne kadar yetenekli olduğunu kanıtlıyor.

Biyografi ayrıca tarihi dramaları sevenler için 

Başrolde yer alan Mark Rylance’a BAFTA Ödülü kazandıran Wolf Hall, Kral VIII. Henry’nin sarayındaki ihanet ayrıca entrikaları konu alan öyküsü ayrıca başarılı oyunculuklarıyla tarihi dramaları sevenlerin ilgiyle izleyeceği bir mini dizi.

Bol ödüllü bir yakın tarih anlatısı

1969-1982 yılları arasında Londra’daki Batı Hint topluluğunun gerçek yaşam deneyimlerine dayanan 4 BAFTA ödüllü Small Axe, usta yönetmen Steayrıca McQueen’in imzasını taşıyor. 5 bölümlük mini dizi; başı sonu belli, sürükleyici ayrıca vurucu hikâyeleri sevenleri özellikle tatmin edecek bir yapım.

 

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu