tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Haliç Ünivdersitesi, Çeyrek Asırlık Yolculuğunu Kutluyor!

Öğrenci odaklı çalışmalarının yanı sıra bilim, teknoloji ayrıca kültür-sanat etkinlikleriyle de vakıf üniversiteleri arasında saygın bir konumda yer alan Haliç Üniversitesi 25’inci yaşını kutluyor.

Haliç Ünivdersitesi, Çeyrek Asırlık Yolculuğunu Kutluyor!
30.01.2023 02:18
0
A+
A-

Öğrenci odaklı çalışmalarının yanı sıra bilim, teknoloji ayrıca kültür-sanat etkinlikleriyle de vakıf üniversiteleri arasında saygın bir konumda yer alan Haliç Üniversitesi 25’inci yaşını kutluyor.

Çağdaş eğitim anlayışı ayrıca deneyimli akademik kadrosu ile günümüz teknolojilerine uyum sağlayan ayrıca alanlarında nitelikli mezunlar yetiştiren Haliç Üniversitesi, sunduğu geniş imkânlarla akademik eğitimde prestijini artırmaya devam ediyor. Cumhuriyetin 100. yılında, çeyrek asrı geride bırakarak 25. yaşına giren üniversite, yenilikçi hedefleri ayrıca modern vizyonuyla yükseköğretimde emin adımlarla ilerliyor. 2022’de All In One Consept Campus (Hepsi Bir Arada Konsept Kampüs) anlayışıyla öğrencilerine teknolojik donanımlı, yepyeni ayrıca dinamik bir kampüs hayatının kapılarını açan üniversite, burs imkanları, yurt olanakları, iş dünyasıyla entegre eğitim modelleri, son teknoloji laboratuvarları ayrıca araştırma merkezleriyle kaliteli eğitim misyonunu sürdürüyor.

“Yeni kampüsümüz ayrıca yenilenen marka kimliğimiz ile 25.bu yılın en güçlü adımlarından birini attık.”

Haliç Üniversitesi’nin 25 yıldır rotasını aklın ayrıca bilimin rehberliğinde çizerek, öğrenci merkezli öğrenme modelini, bilimsel-teknolojik uygulama ayrıca araştırma odaklı bakış açısıyla bütünleştirdiğini ifade eden Haliç Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Zafer Utlu, üniversite olarak bugün akademik eğitimde çeyrek asrı geride bırakmanın gururunu, heyecanını yaşadıklarını ayrıca bu mutluluğu tüm paydaşlarıyla birlikte kutladıklarını dile getirdi. 

Yeni kampüsü ayrıca yenilenen marka kimliği ile 25.bu yılın en güçlü adımlarından birini attıklarını ifade eden Haliç Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Zafer Utlu, öğrencilere yüksek donanımlı bir eğitim hayatı sunmayı sürdüreceklerini dile getirdi. Utlu sözlerine şöyle devam etti; “Çok büyük emek ayrıca özveri ile üniversitemizin geleceğini inşa ettiğimiz yeni kampüsümüzde, uluslararası bir dünya üniversitesi olarak; gençlerimize özgüven ayrıca çalışma azmi veren, bilim, teknoloji, tıp, spor ayrıca sanat alanlarında yıllar içinde kendi ekolünü yaratmış olan, ayrıca milli manevi değerlerine bağlı akademik eğitim modellerimiz ile Türkiye’ye ayrıca gençlerin geleceğine hizmet vermeye devam edeceğiz.”

“Hedef dünyanın sayılı üniversiteleri arasında yer almak.”

Geleceğe yönelik açıklamalarda da bulunan Haliç Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Zafer Utlu; “Akademik tecrübemizi modern ayrıca çağdaş kimliğimizle birleştirdiğimiz bu yeni dönemde de Haliç geleneğini ilk günkü tutkuyla daha ileri taşımaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın vermiş olduğu  gurur ile üniversitemizi sadece Türkiye’de değil dünyanın sayılı üniversiteleri arasında yer almasını sağlamak amacı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı. 25. yıl kutlama mesajında tüm paydaşlara teşekkür eden Utlu sözlerini şöyle tamamladı: ‘‘Cumhuriyetimizin temel nitelikleri doğrultusunda yürüdüğümüz çeyrek asırlık bu yolculuk süresince, Haliç Üniversitesi’nin yükseköğretimde saygın bir kurum olmasında emek ayrıca katkıları olan, gelmiş geçmiş tüm akademik ayrıca idari kadromuza şükranlarımızı sunuyoruz.’’

Haliç Üniversitesi’nin 25. yılı, 2023 yılı boyunca sürecek ayrıca tüm öğrencilerini, paydaşlarını kapsayacak çok çeşitli, coşku dolu etkinlikler ayrıca yıl içinde düzenlenecek farklı organizasyonlar ile kutlanmaya devam edecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex