tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

hacker:HUNTER ‘Next Level’: siber suçlular için oyun demek, çok daha fazlası demek

Kaspersky ile ortaklaşa hazırlanan ayrıca çevrimiçi oyunlara, esporlara ayrıca çevrelerindeki ilgili güvenlik sorunlarına ayrılmış altı bölümlük …

hacker:HUNTER ‘Next Level’: siber suçlular için oyun demek, çok daha fazlası demek
26.07.2022 13:00
0
A+
A-

Kaspersky ile ortaklaşa hazırlanan ayrıca çevrimiçi oyunlara, esporlara ayrıca çevrelerindeki ilgili güvenlik sorunlarına ayrılmış altı bölümlük yeni bir belgesel dizisi, Avrupa’nın önde gelen uluslararası haber kanalı Euronews’te yayınlanıyor.

Oyun endüstrisi son birkaç yıldır ihtişamlı bir dönemin tadını çıkarıyor. 2021’de 198,4 milyar dolar değerinde olan oyun pazarının 2027 yılına kadar neredeyse iki katına çıkması ayrıca yaklaşık 340 milyar dolara ulaşması bekleniyor. 2024 yılına kadar dünya çapında 577,2 milyon e-spor izleyicisi olacağını öngören tahminlerle rekabetçi oyun e-sporları da yükselişte. Bu eğlence endüstrileri en iyi durumdayken ayrıca büyük kitleleri kendine çekerken, potansiyel siber güvenlik riskleri ayrıca nasıl güvende kalınacağı hakkında sorular gündeme geliyor. Yeni hacker:HUNTER serisi, bunlara cevap bulmaya çalışıyor.

Belgesel, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, İsveç, İspanya ayrıca Hindistan’dan altı farklı oyuncunun, e-spor oyuncusunun ayrıca etik bilgisayar korsanının hikayesini anlatıyor. Farklı geçmişlere ayrıca farklı yaşlara sahip olan bireylerin tümü, bir şekilde oyunla ilgili siber güvenlik sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalmış. hacker:HUNTER ‘Next Level’, geçtiğimiz günlerde Euronews TV ayrıca Euronews Next’te yayınlanmaya başladı. Devamı geliyor.

  • ‘Altına Hücum’ bölümü, Amerika Birleşik Devletleri’nin dört bir yanından bir grup çocuğun EA Sports’un FIFA oyunundaki bir kusuru kullanarak nasıl milyonlarca dolar kazandığını ortaya koyuyor. Bu hata neredeyse sınırsız oyun içi para birimi üretmelerini sağladı ayrıca ardından resmi olarak değeri olmayan bir şeyin satışının suç olup olmadığını anlamak için değerlendirme yapılıyor.

Euronews yayını – 9 Temmuz

  • ‘Rüya Kariyer’, zorbalık, taciz ayrıca çevrimiçi takip de dahil olmak üzere, Avrupa’nın en başarılı espor takımlarından birinden bir e-spor profesyonelinin görünüşte kazançlı olan kariyerinin olumsuz yönlerine ayrılıyor.

Euronews yayını – 23 Temmuz

  • ‘Terkedilmiş’, oyun endüstrisinin gölge sektörüne (milyonlarca dolarlık hile endüstrisi) odaklanıyor ayrıca Asya’nın en büyük espor turnuvalarından birinde takım arkadaşının zafer umutlarını boşa çıkaran bir espor oyuncusunun hikayesini anlatıyor.

Euronews yayını – 6 Ağustos

  • ‘Çocukları Kandırmak’, bilgisayar korsanlarının çok küçük yaşlardan itibaren hayatımıza nasıl girebildiğini inceliyor ayrıca oyun hesapları çalınan çocukların dokunaklı hikayelerini paylaşıyor.

Euronews yayını – 20 Ağustos

  • ‘Manfed ile Tanışın’, dijital bir vatandaşın totaliterliğe nasıl direnebileceğini bulmak için video oyunlarını hacklemek ayrıca sanal ekonomilerini keşfetmek için 20 yıl harcayan bir etik hackeri merkezine alıyor.

Euronews açıklaması – 3 Eylül

  • ‘İyilik İçin Hızlan’ bölümü, izleyicileri, oyunları daha hızlı bitirmelerini veya daha iyi performans göstermelerini sağlayan kusurları arayan, aynı zamanda oyun maratonları sırasında yardım için para toplayan hızlı oyuncu topluluğuyla tanıştırıyor.

Euronews açıklaması – 17 Eylül

“Altına Hücum” ayrıca “Terkedilmiş”in bu temaları daha derinlemesine ele alan genişletilmiş versiyonları ayrıca diğer bölümler, Kaspersky’nin teknoloji kültürüyle ilgili YouTube Kanalı Tomorrow Unlocked üzerinde yayınlanıyor.

Üç yönetmen – Hugo Berkeley, Didi Mae Hand ayrıca Lara Maysa Ingram – bu yeni “Next Level” dizisini yaratmak için el ele verdiler. Aynı zamanda hacker:HUNTER şovunun yaratıcısı olan Berkeley ayrıca Hand, daha önce WannaCry fidye yazılımı saldırısı, Carbanak grubu ayrıca pandemi sırasında sağlık sektörüne yönelik saldırılar hakkında hacker:HUNTER belgesellerinde birlikte çalışmıştı.

hacker:HUNTER Baş Yapımcısı Rainer Bock, şunları söylüyor: “Oyun oynamak bizim DNA’mızda var. Ancak çevrimiçi her oyun masum bir çocuk oyuncağı değildir. Bizlere oyun oynamaktan bıktıklarını söyleyen küçük çocuklarla, FBI kapılarını tekmeleyene kadar akıllıca bir şey yaptıklarını sanan gençlerle karşılaştık. Bir e-spor profesyoneli hissettiği baskı altında çöktüğünde oradaydık. Konuştuğumuz her kişinin ardından oyun endüstrisinin, sosyal platformların, güvenlik şirketlerinin ayrıca hükümetlerin önünde büyük bir görev olduğunu anladık: Masumiyeti çevrimiçi oyunlara tekrardan kazandırmak.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu