tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3212
EURO
35,0652
ALTIN
2.306,86
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Görüntü Teknolojileri Pazarı Büyüyor

Profesyonel görüntü teknolojileri lider üreticisi ayrıca Türkiye kontrol odaları pazarında 90 pazar payına sahip Barco, on yıllık güçlü ortağı …

Görüntü Teknolojileri Pazarı Büyüyor
17.11.2022 00:16
0
A+
A-

Profesyonel görüntü teknolojileri lider üreticisi ayrıca Türkiye kontrol odaları pazarında 90 pazar payına sahip Barco, on yıllık güçlü ortağı Deltoid ile iş birlikteliğini genişletiyor.

Türkiye ayrıca dünyada televizyon stüdyoları, süreç kontrol merkezleri, trafik yönetim merkezleri, komuta ayrıca kontrol merkezleri, sağlık hizmeti operasyon merkezleri, network operasyon merkezleri (NOC), güvenlik operasyon merkezleri (SOC), acil durum operasyon merkezleri için teknolojik çözümler sunan Barco ayrıca Türk Ortağı Deltoid Teknoloji, İstanbul’da çözüm ortaklarıyla bir araya geldi. Beşiktaş Shangri La Otel’de düzenlenen etkinliğe, çözüm ortakları yoğun ilgi gösterdi. Mevcut ortaklıklarını büyüttüklerini açıklayan yöneticiler, Türkiye’de yapılan teknolojik yatırımların artarak büyüdüğüne dikkat çektiler.

Barco Türkiye Ülke Müdürü ayrıca LVX Bölümü EMEA Satış Başkan Yardımcısı Mehmet Deniz Kaya, Deltoid ile komuta ayrıca kontrol odaları alanında başladıkları işbirliğinin, projektör bölümünü de içererek genişlemesinin stratejik önemde olduğunu söyledi. Türkiye’de hem odak hem de derinleşme stratejisi güdeceklerini; iş birimleri ile iş ortakları özelinde odaklanma ayrıca müşterilerin Barco geneli ihtiyaçlarının çözümü için derinleşme stratejisi izleyeceklerini ifade etti. Mehmet Deniz Kaya ‘Barco projeksiyon ayrıca görüntü işleme çözümlerine yönelik yeni distribütörlük anlaşması, son on yıldır süregelen güçlü ortaklıktan yararlanıyor; iki şirket de Türkiye’de gitgide büyüyen sürükleyici deneyimler pazarındaki konumunu güçlendirmeyi amaçlıyor. Barco, LED, LCD ayrıca RPC video wall (çok ekranlı görüntü alanı) çözümleri ile Türkiye’deki kontrol odalarında 90 üzerinde bir pazar payına sahip. Şirketin ileriye yönelik planları arasında pazar payını büyütmek ayrıca bu başarılı iş birliğini müzeler, eğlence parkları ayrıca ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği mekanlarda genişletmek bulunuyor. Bu nedenle, ortaklığımızı projeksiyon ayrıca görüntü işleme portföyünün Türkiye pazarına dağıtılmasını da içerecek şekilde genişletmeye karar verdik. Ortaklığımız, E2 Gen 2, S3-4Ks, G serisi , F80 ayrıca UDM projektörlerinin ilk siparişlerinin şimdiden onaylanıp teslim edilmesiyle birlikte harika bir başlangıç yaptı bile’ dedi.

Deltoid Teknoloji Genel Müdürü Serkan Kaya, ‘Türkiye, son yıllarda müzelere ayrıca ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği diğer sürükleyici deneyim mekanlarına önemli yatırımlar yaptı. Deltoid, bu alandaki yükselişi önemli bir fırsat olarak görüyor. Ve bu pazara girmek istiyorsak sektörde lider çözümlere sahip en iyi ortağı seçmek gerekiyor. Barco’nun projeksiyon pazarındaki global uzmanlığı ayrıca güçlü ürün portföyü, ortaklarımız ayrıca müşterilerimiz için olağanüstü bir çözüm paketi sunmamıza olanak verecek’ dedi.

Barco Immersiayrıca Experience Bölümü Genel Müdür Yardımcısı Erdem Soyal; ‘Barco, Deltoid ile ortaklığın genişletilmesinden heyecan duyuyor. Birlikte, kontrol odaları sektöründeki iş birliğimizin başarısından yararlanabilir ayrıca bunu büyümekte olan projeksiyon pazarına aktarabiliriz. Deltoid ile beraber tamamlayacağımız projeler için sabırsızlanıyoruz’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu