tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, tüm hemşehrilerinin yeni yılını kutladı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yeni yıl mesajında: “Kardeşlik ayrıca dostluk bağlarımızın pekiştiği, tüm dünyada barışın hakim olması umuduyla yeni bir yıla giriyoruz.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, tüm hemşehrilerinin yeni yılını kutladı.
11.01.2023 00:31
0
A+
A-

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yeni yıl mesajında: “Kardeşlik ayrıca dostluk bağlarımızın pekiştiği, tüm dünyada barışın hakim olması umuduyla yeni bir yıla giriyoruz. 2022 yılının muhasebesini yaparken, yeni bu yılın en iyi şekilde geçmesi için zamanımızı, enerjimizi ayrıca potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız.

AZİMLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Yeni yılda huzura ayrıca mutluluğa olan umudumuzu tazeleyerek beklentilerimize ulaşmak için 2022 tarihinde olduğu gibi çok çalışacağız. Kentimizin tüm kesimleriyle birlikte el ele vererek Gölcük’ümüzü daha üst noktalara çıkarmak ayrıca ilçemizin ticari anlamda çekim merkezi olması, adını; sanat, kültür ayrıca spor ile tüm ülkeye duyurması için büyük bir şevkle ayrıca azimle çalışmaya, daha müreffeh bir yaşama hemşehrilerimizin ulaşmasını sağlayacak projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz.

YENİ BU YILIN HUZUR, SAĞLIK, MUTLULUK, HAYIRLAR GETİRMESİ DİLEĞİMLE

Bu duygu ayrıca düşüncelerle; 2023 yılının barışın, hoşgörünün tüm dünyada hâkim olduğu, kardeşlik, dayanışma birlik ayrıca beraberlik duygularının hakim olduğu, ümitlerin ayrıca hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir yıl olması dileğimle, Gölcüklü hemşehrilerimin yeni yılını kutlar, yeni bu yılın ilçemize ilimize, ülkemize ayrıca tüm insanlığa huzur, sağlık, sevinç ayrıca hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex