tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4657
EURO
34,8326
ALTIN
2.478,35
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Global Sürdürülebilir Turizm Konferansı, 2023’de Antalya’da yapılacak

Dünyanın en üst çevre ayrıca sürdürülebilirlik platformu olan Global Sürdürülebilir Turizm Konseyi’nin (GSTC) her yıl farklı bir ülkede düzenlediği Sürdürülebilir Turizm Konferansı, 2023 tarihinde Antalya’da yapılacak.

Global Sürdürülebilir Turizm Konferansı, 2023’de Antalya’da yapılacak
28.12.2022 00:36
0
A+
A-

Dünyanın en üst çevre ayrıca sürdürülebilirlik platformu olan Global Sürdürülebilir Turizm Konseyi’nin (GSTC) her yıl farklı bir ülkede düzenlediği Sürdürülebilir Turizm Konferansı, 2023 tarihinde Antalya’da yapılacak. Mayıs ayında düzenlenecek olan ayrıca Türkiye’nin ilk kez ev sahibi olacağı konferansın Antalya’da yapılacağının duyurusu, İspanya’nın Sevilla şehrinde düzenlenen 2022 GSTC Sürdürülebilir Turizm Konferansı’nda GSTC CEO’su Randy Durband tarafınca yapıldı. 

Sürdürülebilir seyahat ayrıca turizm için global standartları belirleyen ayrıca bu kriterleri yöneten Global Sürdürülebilir Turizm Konseyi (GSTC) tarafınca düzenlenen Global Sürdürülebilir Turizm Konseyi’nin 2023 Antalya konferansı; kamu kurumları, oteller, tur operatörleri, üniversiteler, kalkınma ajansları ayrıca diğer sektör temsilcilerinden oluşan yerli ayrıca yabancı 350’den fazla katılımcıya ev sahipliği yapacak. 4 gün sürecek olan konferansın içeriği eğitimler, toplantılar ayrıca sosyal etkinliklerden oluşuyor.

Türkiye yol haritasını oluşturdu

2022 yılı başında Global Sustainable Tourism Council (GSTC) ile iş birliği anlaşması yaparak “sürdürülebilir turizm yol haritasını” oluşturan Türkiye, bu anlaşma ile ‘sürdürülebilir turizm alanında hükümet nezdinde’ anlaşma yapan ilk ülke oldu. Sürdürülebilir turizm alanında en yaygın ayrıca en üst standartları belirleyen GSTC ile yapılan üç yıllık protokol ile Türkiye’nin turizm endüstrisi tekrardan yapılandırılırken, bu amaçla ‘Ulusal Sürdürülebilir Turizm Programı’ oluşturuldu.

Ulusal Sürdürülebilir Turizm Programı; konaklama tesisleri başta olmak üzere, destinasyonlar ayrıca tur operatörlerini de içine alarak tüm turizm sektöründe dönüşümünü sağlamayı amaçlıyor. Kültür ayrıca Turizm Bakanlığı ayrıca TGA öncülüğünde tüm sektörle ayrıca uluslararası kuruluşlarla iş birliği halinde ortaya konan Sürdürülebilir Turizm Programı kapsamında; 2023 yılı sonuna kadar Türkiye’de bulunan tüm konaklama tesislerinin programın 1. aşamasına uyum sağlaması zorunluluğu getirildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet