tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3835
EURO
35,0225
ALTIN
2.326,63
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Girişimciler CarrefourSA desteğiyle büyüyor

Küçük esnafa destek vermek için 2020 tarihinde başlattıkları bayilik sistemiyle bugün 160 bayiye ulaşan CarrefourSA, bu yıl 20’ncisi düzenlenen …

Girişimciler CarrefourSA desteğiyle büyüyor
28.10.2022 12:14
0
A+
A-

Küçük esnafa destek vermek için 2020 tarihinde başlattıkları bayilik sistemiyle bugün 160 bayiye ulaşan CarrefourSA, bu yıl 20’ncisi düzenlenen Bayim Olur Musun Franchising ayrıca Markalı Bayilik Fuarı’nda CarrefourSA güvencesiyle işletmesini hayata geçirmek isteyen girişimcilerle bir araya geldi. CarrefourSA İcra Kurulu Üyesi ayrıca Genel Müdür Yardımcısı Bulut Batum, yıl sonuna kadar 200 bayiye ulaşmak istediklerini söyledi.

Bu yıl 20’ncisi düzenlenen Bayim Olur Musun Franchising ayrıca Markalı Bayilik Fuarı Yenikapı Avrasya Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ayrıca Sanat Merkezi’nde kapılarını açtı. 30 Ekim’e kadar sürecek ayrıca Türkiye franchise sektörünün nabzını tutacak olan fuarda CarrefourSA İcra Kurulu Üyesi ayrıca Genel Müdür Yardımcısı Bulut Batum da perakende sektöründe bayilik sisteminde gelinen son noktayı ayrıca hedeflerini girişimci adaylarıyla paylaştı.

“Türkiye’de 30. yılımıza sayılı günler kala, CarrefourSA olarak gelişimin bir parçası olmak ayrıca kendi başarısını yazmak isteyen girişimcileri bayilik sistemiyle buluşturuyoruz” diyen CarrefourSA İcra Kurulu Üyesi ayrıca Genel Müdür Yardımcısı Bulut Batum, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Doğrusu CarrefourSA’da söylemimiz doğrultusunda yılların getirdiği bu birikim ayrıca tecrübeyi Türkiye’nin her noktasına ulaştırmayı hedefliyoruz. Bayilik sistemimizle CarrefourSA çatısı altına giren her girişimcimizi ürün ayrıca stok yönetimi, IT sistemleri, lojistik süreci ayrıca pazarlama gibi tüm konularda herhangi bir bedel almadan destekliyoruz. Türkiye genelindeki 13 depomuz sayesinde Türkiye’nin her yerine ulaşabilen bir lojistik desteği sağlıyoruz. Güvenilir marka imajımız ayrıca sahip olduğumuz büyük satın alma gücüyle de bayilerimiz için geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Bayilerimiz kurumsal altyapımıza girerek kısa sürede güçlü ayrıca sürdürülebilir bir büyüme yakalıyor. Sektöre bu haliyle ilk kez bizim kazandırdığımız bayilik yapılanması sayesinde esnaf ayrıca girişimciler kendi işletmelerini kurarken, kuruldukları bölgedeki müşterilerine doğru ürünü, doğru üreticiden doğru fiyata CarrefourSA kalitesiyle ulaştırıyor.”

Kadın girişimcilerin sayısı artıyor

“Esnafı ayrıca yerli girişimciyi desteklemek amacıyla yola çıktığımız ayrıca 2 yılı geride bıraktığımız bayilik sisteminde önemli bir yatırım hayata geçirdik. Bu süreçte 44 ilde bulunan 850 mağazamızın 160’ını bayilerimiz oluşturuyor. Bu bayilerimizin 25’i kadın girişimcilerimizin yönetiminde. Elbette önümüzdeki dönemde bu sayıyı artırmak da önemli hedeflerimizden biri. Hali hazırda çalışanlarının yüzde 40’ı kadın olan CarrefourSA için bayilik sisteminde de kadın girişimcilerin ön plana çıkması için desteklerimiz devam edecek.”

3 yıl içinde 1000 bayi hedefleniyor

Mini, Süper ayrıca Express formatlarda bayilik verdiklerini söyleyen Bulut Batum, “Bayilik yapılanması organize perakende pazarı ayrıca Türkiye ekonomisi açısından da çok değerli. Esnafı kaybetmek yerine kazanmak için çıktığımız bu yolda bayilik sistemi girişimci ayrıca esnaf için çok karlı bir yatırım. Bu yatırımlar bayiliğin konsepti ayrıca büyüklüğüne göre değişiklik gösterebiliyor. Mini ayrıca süper konseptlerimiz için metrekare başına yatırım maliyetleri 5-7 bin TL arasında değişiyor. Akaryakıt tarafındaki Express mağazalarımız için ise yatırımlar 6 ile 8 bin TL arasında değişiyor. Yatırımın geri dönüş süresi ise 2 yıl gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanıyor. CarrefourSA olarak bayilik sistemine gelen talepler bizim için sevindirici. Önümüzdeki 3 yıl içinde hedefimiz 160 olan bayi sayımızı 1000’e çıkarmak.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu