tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3675
EURO
34,9594
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

GGYD Genel Başkanı M. Nezih Allıoğlu: Genç Girişim ve Yönetişim Derneği ile Gökyüzü Sanatsal İyilik Vakfı “İyilik” için buluştu

Genç Girişim ayrıca Yönetişim Derneği (GGYD) ayrıca Gökyüzü Sanatsal İyilik Vakfı “İyilik” için buluştu.

GGYD Genel Başkanı M. Nezih Allıoğlu: Genç Girişim ve Yönetişim Derneği ile Gökyüzü Sanatsal İyilik Vakfı “İyilik” için buluştu
09.02.2023 00:33
0
A+
A-

Genç Girişim ayrıca Yönetişim Derneği (GGYD) ayrıca Gökyüzü Sanatsal İyilik Vakfı “İyilik” için buluştu. Gökyüzü Sanatsal İyilik Vakfı’nda gerçekleştirilen görüşmede iki kuruluş maddi yardımlar, atölyeler, sanatsal faaliyetler ayrıca etkinlikler başta olmak üzere pek çok alanda iş birliği yapma kararı aldı. GGYD Başkanı M. Nezih Allıoğlu; “Karşılıklı tüm üyelerimiz ile iyilikte buluşmak için bir araya geldik. GGYD olarak ‘Nilüferler Yetişiyor Eğitim Destek Fonu’ ile eğitime erişimde zorluk çeken gençlerimize burs sağlıyoruz. Öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor, iftar veriyor, yardım kolileri dağıtıyor ayrıca iyilikte üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz. 

Gökyüzü Sanatsal İyilik Vakfı ile de birçok iyiliğin parçası olacağız. Ülkemiz için böylesine değerli bir vakfa destek vermek bizim için büyük bir mutluluk. Ankara merkezli iki güçlü yapının birlikteliğiyle, topluma karşı duyduğumuz sosyal sorumluluklarımızı daha hızlı gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı. 

“Maddi ayrıca kültürel destekler ile 50 binden fazla vatandaşa ulaştık” 

GGYD, Türkiye’nin güçlü STK ayrıca dernekleri ile güç birliği yapmaya devam ediyor. Yeni dönemde yeni iş birlikleri ile gücüne güç katan GGYD, bu kapsamda farklı sanatsal faaliyetler üzerinden, sosyal imkanları sınırlı ailelerin çocuklarının eğitimine yönelik sosyal sorumluluk projelerini geliştiren, “sanatsal iyilik” kavramı ile hareket eden Gökyüzü Sanatsal İyilik Vakfı ile projeler gerçekleştirme, etkinlikler düzenleme, atölyelerine destek verme kararı aldı. Ziyarette Gökyüzü Sanatsal iyilik Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Emrah İncili ise GGYD ile iş birliği yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek GGYD’ye yeni dönemde şunları söyledi: “Vakfımızı dört yıl önce kurdum. Bir buçuk yıldır tam zamanlı olarak vakıf ile ilgileniyorum. Ücretsiz kültürel sanatsal eğitimler, atölyeler veriyoruz. Ve Ankara’da ihtiyaç sahibi vatandaşlara maddi yardımlar yapıyoruz. Gönüllülerimizin sayısı bini geçti.   Yardım kolisi, beyaz eşya, mobilya dağıtımı, kermes yapma gibi etkinliklerde yaklaşık 150 gönüllümüz aktif yer alıyor. Vakıf olarak 50 öğrenciye aylık 750 lira burs veriyoruz. Bu öğrenciler her ay en az bir kere sosyal etkinliğimize katılıyor. Kış boyunca bot, eldiven, yakacak dağıtımı yapıyoruz. Kültürel sanatsal desteklerimiz bireyin ayrıca çocukların farkındalığı artırma üzerine oluyor. Maddi ayrıca kültürel destekler ile 50 binin üzerinde vatandaşa ulaştık. 

Türkiye’nin her yerine kitap gönderiyoruz

Afet grubumuz var. 90 kişilik ekibimiz yangından depreme hayvan ilkyardımına sele kadar farklı eğitimler alıyor. İki yangın, iki sel olmak üzere dört kez afete gittik. Devletin ilgili kurumlarına destek verdik. Afetzedelere yardım yaptık. Ekipmanları arama kurtarmaya kadar mevcut. Gökyüzü geniş bir yelpazeye sahip. Merkezimizde derslikler var. Spor salonu, kütüphanemiz var. Türkiye’nin her yerine kitap gönderiyoruz. Kültürel etkinliğe katılan herkes kütüphaneden mutlaka bir kitap alıyor. Edebiyat topluluğu yazarlarımız ‘Canım Gökyüzüm’ adlı bir kitap piyasaya çıkarıyor. GGYD ile daha güçlü olacağız ayrıca çok başarılı iş birliklerine imza atacağız.” 

Gökyüzü Sanatsal İyilik Vakfı’na gerçekleştirilen ziyarette günün anısına GGYD tarafınca Gökyüzü Sanatsal İyilik Vakfı Başkanı Emrah İncili’ye plaket takdim edildi. GGYD üyeleri bağış yapmak üzere satılığa çıkarılan ürünleri alarak Gökyüzü Sanatsal İyilik Vakfına katkıda bulundular. Anlamlı ziyaret fotoğraf çekimi ayrıca GGYD Genel Başkanı Nezih Allıoğlu’nun hatıra defterini imzalamasıyla son buldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu