tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3698
EURO
34,9364
ALTIN
2.325,48
BIST
9.121,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

GGYD Başkanı M. Nezih Allıoğlu: “GGYD’yi büyük bir heyecanla büyütüyoruz”

Genç Girişim ayrıca Yönetişim Derneği (GGYD) 20. Olağan Genel Kurulu (Mali Genel Kurul) gerçekleştirildi.

GGYD Başkanı M. Nezih Allıoğlu: “GGYD’yi büyük bir heyecanla büyütüyoruz”
30.01.2023 02:20
0
A+
A-

Genç Girişim ayrıca Yönetişim Derneği (GGYD) 20. Olağan Genel Kurulu (Mali Genel Kurul) gerçekleştirildi. GGYD, seçimli olmayan olağan genel kurulda Türkiye’nin tüm illerinde şubeleşme kararı aldı. GGYD ilk şubesini 9 Eylül 2022’de İzmir’de açtı. İzmir’in ardından ise Çorum’da şubeleşme çalışmaları başladı. GGYD’nin 20. Olağan Genel Kurulda tüzükte yapılan değişiklik ile GGYD Türkiye’nin 81 ilinde şube açabilecek. 20. Olağan Genel Kurul açılış konuşmasını gerçekleştiren GGYD Yönetim Kurulu Başkanı M. Nezih Allıoğlu, “GGYD’yi büyük bir heyecanla büyütüyoruz. Tüzüğümüzde yaptığımız değişiklik ile Türkiye’nin 81 ilinde şube açabileceğiz. İzmir’den sonra sırada Çorum, Konya, Eskişehir ayrıca Bursa’da şubeleri var” dedi. Her yönüyle iş dünyasının nabzını tuttuklarını aktaran Başkan M. Nezih Allıoğlu, “Hedefimiz, Türkiye’de şubelerimizle büyümek. Altyapımız sağlam.   İletişim ağımız çok güçlü.  Üyeleriz aktif olarak Dernek faaliyetlerimize katılıyor, mobil uygulamamız üzerinden birbirleri ile iletişime geçiyor. Bu, sinerji bizi daha da güçlendiriyor.” ifadelerini kullandı. “GGYD olarak ticareti geliştirmek, büyütmek için çalışsak da bizi en mutlu eden projemiz ‘Nilüferler Yetişiyor’ projemizdir” şeklinde konuşan M. Nezih Allıoğlu, “Nilüferler Yetişiyor Eğitime Destek Fonu’ ile her ay 100 öğrenciye karşılıksız burs sağlıyoruz, 100’den fazla öğrencimizi de mezun ettik. Bizler için büyük bir gurur” dedi.  

“Uluslararası bağlantılarımızı güçlendirmeye devam edeceğiz”

Derneğin 2022 yılı çalışmaları hakkında bilgilendirme veren M. Nezih Allıoğlu konuşmasını şöyle tamamladı: “Derneğimiz bu yıla da hızlı başladı, bu yılın ilk haftasında İş’te Fırsat Toplantılarımızın 59’uncusunu gerçekleştirdik. İş’te Fırsat Toplantıları GGYD’nin patentli markasıdır. İş’te Fırsat Toplantıları ile daha nice değerli konuğumuzu ağırlamaya, vizyonumuzu genişletmeye, yeniliklerden haberdar olmaya ayrıca Türkiye gündemini birlikte değerlendirmeye devam edeceğiz. Bu yıl ocak ayında K.K.T.C ayrıca Çek Cumhuriyeti Büyükelçiliğini ziyaret ettik. Uluslararası bağlantılarımızı güçlendirmeye devam edeceğiz. Ankara’da diyalog kurmadığımız kamu kuruluşu, STK neredeyse yok. Erişim alanımızı büyütüyoruz. Medyada manşetlere taşınıyor, özel röportajlar gerçekleştiriyoruz. Başta Ankara olmak üzere Türkiye’de GGYD’nin tanınırlık ayrıca güvenirlilik algısı pozitif bir şekilde güçlenmeye devam ediyor. Her faaliyetimizi mütevazı bütçelerle yapıyoruz. Tarafsız olmanın vicdan rahatlığıyla, gönüllülük, bağımsızlık ayrıca şeffaflık ilkelerimiz ile yolumuza ediyoruz. Ankara Ticaret Odası (ATO) ayrıca ATO Başkanıma misafirperverliği için teşekkür ederim.”

ATO Başkanı Gürsel Baran:  “GGYD’de şehrimiz ayrıca ülkemiz için iyi bir ekip var”

GGYD’nin 20. Olağan Genel Kurulu’na ev sahipliği yapmaktan sevinç duyduklarını belirten ATO Başkanı Gürsel Baran ise şöyle konuştu: “Bütün STK’lar ile önemli diyaloglar içindeyiz. GGYD’yi çok başarılı buluyorum. GGYD yönetiminde yer alan isimler arasında daha önce ATO’da yer alan arkadaşlarımız var. Bu salonlar sizler için, yeter ki çıktı alalım. Zor bir süreçten geçiyoruz, pandemi süreci dünyanın alışkın olmadığı bir süreçti fakat Türkiye dünyadan pozitif ayrıştı, coğrafyamızda sıkıntılara alışkınız. Problemlere bağışıklık kazandık. Ülkece hızlı hareket eden, ticareti aşk ile şevk ile yapan bir ülkeyiz, farklı bir ülkeyiz. Birliğimizi devam ettirdiğimiz sürece bu dünyadaki en önemli ülkelerden birisi olabiliriz, Türkiye dünya ekonomisinde ilk beşte yer alabilir. Bunun en önemli unsuru STK’lar. Bu yıl ülkemizin 100. yılı ATO’nun da 100. yılı. Bu ülke nice yüz yıllar görecektir. GGYD  Ankara dışına çıkmaya başladı. Büyük bir samimiyet olduğunu görüyoruz. GGYD’de hem şehrimiz hem de ülkemiz için iyi bir ekip var. Biz ATO yönetimi olarak GGYD ile çalışmaktan çok memnunuz.”

 TÜSİAV Başkanı Sarıtoprak: GGYD Türkiye markası olma yolunda ilerliyor 

TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak ise ömrünü sivil topluma adadığını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Ben 100 yakın dernek, cemiyet ayrıca vakfın üyesiyim. Üyesi olmaktan onur duyduğum STK’lardan birisi de GGYD’dir. Çalışmalarını yıllardır takip ederim. M. Nezih Allıoğlu da kendisini sivil topluma adamıştır. Bir STK’da üyeler etkinliğe geldi mi o STK’nın sözü dinlenir. Ankara Sanayi Odası, ATO ayrıca diğer kamu kurumları ile iyi ilişkiler kurarlar. GGYD’nin bu anlamda çok iyi bir üye profili var ayrıca üyelerin katılımı çok iyi. GGYD Ankara markası idi şimdi Türkiye markası olma yolunda devam ediyor. Yaşadığım müddetçe GGYD’nin, Ankara’da STK’ların yanında olmaya devam edeceğim.” 

GGYD 20. Olağan Genel Kurulunda 2022 yılı faaliyet raporu okundu, GGYD 2023 Bütçesi üyelerin onayına sunuldu ayrıca oy birliği ile kabul edildi. 20. Olağan Genel Kurul Divan Başkanlığı’na plaket teslimi ayrıca toplu hatıra fotoğraf çekiminin ardından tamamlandı. 

 

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu