tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3658
EURO
34,9484
ALTIN
2.325,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Gençlerin Bir Derdi Var

Sivas Belediyesi gençlere yönelik projelerine bir yenisini daha ekledi. “Gençlerin Bir Derdi Var” isimli çalışmayla yazar ayrıca televizyon programcısı Fatih Duman, kentteki lise öğrencileri ile bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi.

Gençlerin Bir Derdi Var
08.01.2023 00:21
0
A+
A-

Sivas Belediyesi gençlere yönelik projelerine bir yenisini daha ekledi. “Gençlerin Bir Derdi Var” isimli çalışmayla yazar ayrıca televizyon programcısı Fatih Duman, kentteki lise öğrencileri ile bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi.

Sivas Belediyesi öncülüğünde Milli Eğitim Müdürlüğü, TÜGVA ayrıca Eğitimde Diriliş Derneği’nin destekleri ile “Gençlerin Bir Derdi Var” projesi hayata geçirildi. Tarihten günümüze kadar başarıya ulaşmış milli ayrıca manevi önderlerin örnek kişilikleri ayrıca öğrencilerin ufkunu açan başarı öykülerinin ele alındığı söyleşilerde, yazar Duman tarafınca gençlerin neyi amaçlaması gerektiği ayrıca nasıl başarıya ulaşacakları anlatıldı.

Proje kapsamında Yazar Fatih Duman; Prof. Dr. Necati Erşan Sosyal Bilimler Lisesi, Sivas Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bilişim Lisesi, Sivas Lisesi ayrıca İhramcızade İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile buluştu.

Prof. Dr. Necat Erşan Anadolu Lisesi’nde öğrencilere hitap eden Eğitimde Diriliş Derneği Başkanı Fahrettin Yılmaz, “Gençlerin bir derdi var projesine vermiş oldukları destekten dolayı Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek’e, Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Bilgin’e teşekkür ediyorum. Projemizin amacına ulaşmasını temenni ediyorum.” dedi.

TÜGVA İl Temsilcisi Burhan Yılmazer ise “Gençlere yönelik projeleri önemsiyoruz. Bu konuda Sivas Belediyemiz öncü, bu vesile ile projeyi hayata geçiren Başta Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” ifadesini kullandı.

İl Mili Eğitim Şube Müdürü Mehmet Başçıl, “Her vakit eğitimin ayrıca eğitimcinin yanındayım hatta emrindeyim diyen değerli Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin’e yine bu projelerde olabildiğince destek ayrıca katkı sağlamaya çalışan İl Milli Eğitim Müdürümüz, Eğitimde Diriliş Derneği ayrıca TÜGVA ile değerleri yazarımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“Dünya üzerinde yaşayan her insanın bir derdi vardır” diyen Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman ise “Bu dertleri aşmak için çalışma yaparız ayrıca başarılı olduğumuz anda bu dertlerden arınırız. Gençlere yönelik gerçekleştirdiğimiz bu projede de ‘Gençlerin Bir Derdi Var’ dedik ancak asıl amacımız tarihten bugüne kadar bir şeyi dert ederek başarıya ulaşmış olan insanları gençlerimize anlatmak, onların ufkunu açmak ayrıca yılmadan hedeflerine yürümelerini sağlamak.  Bu doğrultuda ilk olarak 35 yaşında 26 kitap yazmış olan Fatih Duman neyi dert edinmiş, neyi anlatmış, neden anlatmış bunu dinleyin istiyoruz. Proje kapsamında başarıya ulaşmış, alanında uzman isimleri gençlerimizle bir araya getirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Öğrencilerle bir araya gelen Yazar Fatih Duman da başarmak için öncelikle insanın kendine bir gayeyi dert edinmesi gerektiğini ifade ederek 15, 16 yaşındaki çocukların her şeyi başarabileceğinin altını çizdi. Konuşmasında Duman, “Kim size bir şeyi başaramazsınız, siz daha çocuksunuz derse her şeyi başarabileceğinizi unutmayın. 15 yaşında Çanakkale’ye giden çocuklar tarihin akışını değiştirdi. Sizler de bunu başarabilirsiniz.” ifadelerine yer verdi.

 

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu