tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9815
ALTIN
2.326,16
BIST
9.090,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Gençlerin Aklında Ne Varsa, Yanlarında Genç Akbanklı Var

Akbank, 18-26 yaş arasında ister üniversiteli ister çalışan olsun, tüm gençlere fırsatlar sunarak gençlerin aklındakilerini gerçekleştirmelerine destek oluyor.

Gençlerin Aklında Ne Varsa, Yanlarında Genç Akbanklı Var
09.02.2023 00:29
0
A+
A-

Akbank, 18-26 yaş arasında ister üniversiteli ister çalışan olsun, tüm gençlere fırsatlar sunarak gençlerin aklındakilerini gerçekleştirmelerine destek oluyor.

Güzel bir geleceğin kendi ayakları üzerinde duran gençler sayesinde geleceğine inanan ayrıca bunu “Gelecek Gençlerle Gelecek” sloganı ile ifade eden Akbank, gençleri finansal ihtiyaçlarında yalnız bırakmıyor. Akbank hem üniversiteli hem çalışan gençlerin en çok ihtiyaç duydukları günlük bankacılık işlemlerini ücretsiz sunarken, onlara favori markaları ile yaptığı iş birlikleri ayrıca kart kampanyaları ile avantajlı birçok fırsat sağlıyor. 

18-26 yaş arasındaki Genç Akbanklılar ilk finansman ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılıyor; ilk ihtiyaç kredilerini avantajlı faiz oranları ile Akbank’tan kullanan gençler sadece ilk kredilerinde değil, Akbank’tan 3 yıl boyunca kullanacakları ihtiyaç kredilerinde tahsis ücreti ödemiyor. Ve Axess Öğrenci kart ile yapacakları her 250 TL ayrıca üzeri alışverişte 100 TL, toplamda 400 TL’ye varan chip-para kazanıyor. 

Üniversite öğrencilerine özel avantajlar Üniversiteli Akbanklı’da

Akbank, üniversite öğrencilerine yönelik ücretsiz olarak sunduğu Akbank FAV programının hem ismini hem de içeriğini yenileyerek Üniversiteli Akbanklı programı çatısı altında sunduğu ayrıcalıkları zenginleştirmeye devam ediyor. Üniversiteli Akbanklı programına katılanlar dijital platform ödemelerinde üyelik ücretinin %50’sini geri alarak, her ay toplam 100 TL’ye varan iade kazanıyor. Ayrıca, Üniversiteli Akbanklılara sıfır faizli hafta sonu harçlığı; Akbank Mobil, İnternet ayrıca Müşteri İletişim Merkezi’nden her ay yapacakları tüm havale ayrıca EFT işlemleri; yurt içi ortak ATM’lerden yapacakları 5 adet para çekme, para yatırma ayrıca bakiye görüntüleme işlemleri; yurt dışı ATM’lerden 5 adet para çekme işlemi ayrıca Akbank ATM’lerinden kartsız para yatırma işlemi ücretsiz sunuluyor. Tüm bunlarla birlikte, Akbanklı üniversite öğrencilerinin Akbank Mobil’den Üniversiteli Akbanklı programına katılımı hem ücretsiz hem de çok kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Akbank, gençler için yeni nesil çözümler geliştiriyor

Gençlerin finansal ayrıca sosyal ihtiyaçlarının doğru ayrıca kolay bir şekilde karşılanmasının öneminin bilinciyle, bu alanda yenilikler geliştirmeye odaklandıklarını ifade eden Akbank Bireysel Bankacılık ayrıca Dijital Pazarlama Bölüm Başkanı Emre Çift, “Günümüzde gençler dünyada meydana gelen değişimlerin yükünü üzerinde hissediyor. Dolayısıyla bu dönemde desteğe her zamankinden daha çok ihtiyaçları olduğunu biliyoruz ayrıca gençlerin finansal ihtiyaçlarına çözüm sunarak onların sosyal ihtiyaçlarını daha kolay karşılamalarına katkıda bulunmak istiyoruz. Bu kapsamda henüz geliri olmayan üniversite öğrencilerinin ihtiyaçlarının farklı olduğunun farkındayız ayrıca bu doğrultuda yenilediğimiz Üniversiteli Akbanklı ile onlara özel, ayrıcalıklı bir dünya sunuyoruz. Hedefimiz, gençlerin akıllarında ne varsa yanlarında Genç Akbanklı fırsatlarının olduğunu bilmeleri ayrıca böylece geleceğe hazırlanırken tüm ihtiyaçları için güçlü bir destek bulabilmeleri. Bu doğrultuda hem üniversiteli hem de çalışan gençlerin finansal ayrıca finansal olmayan ihtiyaçları için yeni nesil çözüm önerileri sunmaya devam edeceğiz. Bu çözümlerimizle ulaştığımız gençlerin sayısı da her geçen gün artıyor; genç müşteri sayımız geçtiğimiz yıl 1,5 kat arttı. Üniversiteli öğrenci sayımız 2,5 kat, üniversiteli öğrencilere özel sunduğumuz programımıza katılan müşteri sayımız ise 4,5 kat artış gösterdi. Bu yükselen ilgi de doğru çözümlerle gençlerimizi desteklediğimizin en güçlü kanıtı” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu