tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3295
EURO
35,0781
ALTIN
2.306,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Gençler Kızılay Kampında Tarım ve Üretimi Yaşayarak Öğreniyor

Yaz aylarında düzenlediği gençlik kamplarını farklı tematik modellerle ele alan Kızılay, Türkiye’nin farklı noktalarından gelen gençleri ise …

Gençler Kızılay Kampında Tarım ve Üretimi Yaşayarak Öğreniyor
28.08.2022 11:36
0
A+
A-

Yaz aylarında düzenlediği gençlik kamplarını farklı tematik modellerle ele alan Kızılay, Türkiye’nin farklı noktalarından gelen gençleri ise Osmaniye’deki Tarım ayrıca Üretim Kampı’nda buluşturdu. Kızılay kampına gelen gençler, tarım ayrıca üretim faaliyetlerini yerinde yaşayarak öğreniyorlar.

Kızılay’ın gençlere yönelik hizmetleri arasında yer alan yaz kampları her yıl olduğu gibi bu yıl da Haziran-Eylül ayları arasında yüzlerce başarılı gence hizmet vererek farklı deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Kamplarda günlük hayatlarının önemli bir bölümünü işgal eden teknolojiden uzakta olan gençler, Kızılay’ın büyük bir iyilik örgütü olduğunu görerek, iyi insanlar arasında olmanın sevinç verici bir durum olduğunu da yaşıyorlar. Gençleri tarımsal faaliyetlerle tanıştırmak için ise Osmaniye’de Kızılay Tarım ayrıca Üretim Kampı düzenlendi. Osmaniye’deki Aslantaş Gençlik Kampı’nda düzenlenen tematik kampta, farklı şehirlerde yaşayan gençler, doğal çevre bilinci kazanırken, tarım ayrıca üretim hayatını da yakından tanıdı. Gençler kamp boyunca, ekmek yapımını, tarım ayrıca hayvancılık faaliyetlerini, üretim aşamalarını yerinde görme ayrıca deneyimleme fırsatı buldular.

Kızılay’ın temel amaçlarından biri olan dayanıklı toplumu oluşturmaya da katkı sağlayan ayrıca ücretsiz olarak gerçekleştirilen kampta gençlere yüzme, paintball, macera parkuru gibi spor etkinliklerinin yanı sıra Kızılay’da gönüllülük, gonulluol.org eğitimi, akran eğitimi gibi eğitimler de verildi. Kampta ve gençlerin Osmaniye’de yer alan tarihi ayrıca kültürel alanları tanıması da sağlandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu