tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4984
EURO
34,6114
ALTIN
2.481,57
BIST
9.577,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Genç Dostu Nevşehir Belediyesi’nden Gençler İçin Güzel Sanatlar Merkezi

Nevşehir Belediyesi Gençlik ayrıca Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde daha önce Paşakonağı’nda faaliyetlerini sürdüren Müzik Eğitim Merkezi yeni yerinde Güzel Sanatlar Merkezi olarak hizmete girdi.

Genç Dostu Nevşehir Belediyesi’nden Gençler İçin Güzel Sanatlar Merkezi
02.02.2023 00:24
0
A+
A-

Nevşehir Belediyesi Gençlik ayrıca Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde daha önce Paşakonağı’nda faaliyetlerini sürdüren Müzik Eğitim Merkezi yeni yerinde Güzel Sanatlar Merkezi olarak hizmete girdi. Her yaştan yüzlerce kişinin ücretsiz olarak müzik aletleri kullanım ayrıca güzel sanatlar dersleri aldığı merkezde yeni dönem kurs kayıtları Şubat ayında başlayacak.

Nevşehirli çocukları ayrıca gençleri sanata yönelik eğitim ayrıca etkinliklerle buluşturan Nevşehir Belediyesi, Kültür Park içerisinde bulunan ayrıca daha önce Nevşehir Konağı olarak hizmet veren binayı Güzel Sanatlar Merkezi olarak tekrardan hizmete açtı. Nevşehir Belediyesi Gençlik ayrıca Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdürecek olan merkezde çocuklar ayrıca gençler için bağlama, gitar, keman, yan flüt, Piyano ayrıca Perküsyon gibi müzik aletleri kullanım kurslarının yanı sıra Güzel Sanatlar Yetenek Sınavlarına hazırlanan öğrenciler için Görsel Sanatlar ayrıca Resim Sanat (Yağlı Boya- Karakalem) kursları açıldı.

Yoğun bir ilginin bulunduğu kurslar merkezde halen hafta içi ayrıca hafta sonu alanında uzman eğitmenler nezaretinde sürdürülüyor.

Güzel Sanatlar Merkezi’nde açılan ücretsiz kurslardan faydalanmak isteyenler yeni dönem için kayıtlarını Şubat ayında online olarak ttp://nevsehirbelediyesigenclikspor.com/56-kategori-Kurslar.html adresinden veya şahsen başvurarak yapabilirler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet