tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Gemlik Kitap Limanı’nda görkemli final

On gün süren Gemlik Kitap Limanı sona erdi. Fuarın son gününde Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ile gazeteci yazarlar Mustafa Hoş ayrıca Can Coşkun …

Gemlik Kitap Limanı’nda görkemli final
31.10.2022 13:14
0
A+
A-

On gün süren Gemlik Kitap Limanı sona erdi. Fuarın son gününde Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ile gazeteci yazarlar Mustafa Hoş ayrıca Can Coşkun konuk oldu.

Depremler ayrıca Kentsel Planlama Politikaları söyleşisinde konuşan Mikdat Kadıoğlu, depreme hazırlığın bireysel değil toplumsal bir problem olduğunu belirterek, “Rant politikalarının suçu iklim değişikliğine atılıyor. Doğadan koptuğumuz için kentsel dönüşüm de depreme ayrıca sel gibi doğal afetlere dayanıklı yapılmıyor. Depreme hazırlık bireysel değil, toplumsal bir problemdir” dedi.

Günün ikinci programında gazeteciler Mustafa Hoş ayrıca Can Coşkun basın ayrıca adalet konularını konuştu. Gazeteciler basın ayrıca adaletin Türkiye’de kayıp olduğunu söyledi.

Mustafa Hoş, “Siyasetin girdiği yerde gazetecilik zedelenir. Kitleleri harekete geçiren insanlar değiliz, yaptığımız haberlerle insanlara gerçeği göstermeye çalışıyoruz. Ben muhalif gazeteci değilim, gazeteciyim. Bütün ideolojiler gerçekten rahatsız olur. Bu ülkenin en çok savcılara ayrıca gazetecilere ihtiyacı var. Siyasete bulaşan gazeteci gazeteci olamaz. Bu ülkede gazeteciliğin yaygınlaşmasına çok ihtiyaç var. Popülizme değil, gerçeği en yalın haliyle anlatan gazetecilere sarılın” şeklinde konuştu.

Başkan Sertaslan: “Kitap Limanı’nda birbirimizi dinledik, özgürce soru sorduk”

On gün süren Gemlik Kitap Limanı’nda edebiyattan siyasete, teknolojiden doğal afetlere kadar 21 farklı program düzenlediklerini söyleyen Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, fuardaki oyun alanında Gemlikli çocukların doyasıya eğlendiğini, becerilerini geliştirme imkanı bulduklarını söyledi. Fuarda gerek Gemlik’ten gerek çevre il ayrıca ilçelerden yaklaşık 25 bin kişiyi ağırladıklarını belirten Başkan Sertaslan, “Barışın ayrıca huzurun kenti Gemlik’in, tarımın, ticaretin, turizmin ayrıca tarih kenti olduğu kadar kültür kenti haline getirmek de istiyoruz. Fuar boyunca farklı alanlarda, toplumun farklı kesimlerine hitap eden pek çok program gerçekleştirdik. Bu programlarda, en çok ihtiyaç duyduğumuz şey olan toplumsal barışı sağlamak istedik. Birbirimizi dinledik. Katılımcılar konularında bilgilerini paylaşırken ziyaretçilerimiz özgürce sorularını sordular. Aldığımız olumlu yorumlar, doğru ayrıca güzel bir iş yaptığımızın en büyük kanıtı. Gençler başta olmak üzere tüm Gemlik’in keyifle takip edeceği programlar düzenlemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Sertaslan, fuarın son gününde yayınevi temsilcilerine zeytin fidanı ayrıca Gemlik belediyesinin hazırladığı kitap, broşür ayrıca magnetin yer aldığı paketleri hediye etti. Sertaslan ayrıca yayınevi temsilcileri birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu